.♦️♦️♦️♦️خانومها کسی بچه ش خوابش سبکه؟ چه راهکاری دارین ؟؟ بخدا نه میتونم برم جایی نه میتونم وقتی خوابه کاری کنم اگر راهکاری دارین خواهشن بگید دخترم ۴ ماهشه♦️♦️♦️♦️
إِلَهِي وَ رَبِّي مَنْ لِي غَيْرُكَ(خدایا غیر از تو، من کیو دارم....؟) ممنون میشم واسه سلامتی ❤ نی نیم ❤صلوات بفرستین🙏عکس پروفایلمو عوض نکردم چون با اینکه سخت بود ولی دلم واسه لحظه به لحظه بارداریم تنگ شده🤰 👈👶🤱
بخدا هیچ گونه صدایی شنیده نمیشه تو خونه اما چقدر اینجوری زندگی کنم . نمیتونم ی مهمونی ساده برم دوساع ...
اره منم .تازه غریبم کسی ندارم برم پیشش یا بیاد همسرمم سرکاره گناه داره خستس فقط خودمم خیلی سختمه انشالله فقط سالم باشن واسمون کافیه
إِلَهِي وَ رَبِّي مَنْ لِي غَيْرُكَ(خدایا غیر از تو، من کیو دارم....؟) ممنون میشم واسه سلامتی ❤ نی نیم ❤صلوات بفرستین🙏عکس پروفایلمو عوض نکردم چون با اینکه سخت بود ولی دلم واسه لحظه به لحظه بارداریم تنگ شده🤰 👈👶🤱
نگی توروخدا . از زندگی کردن افتادم . افسردگی میگیرم اینجوری
یکم بزرگ ش خوب هر دقه هر دقه نمیخوابه ک اذیت شی.الان دختر من تا ۱۲ ظهر خوابه ک منم باهاش خوابم باز بیدار میشه ۴ ۵ میخوابه یکی دو ساعت منم همون ساعتو یا میخوابم یا فیلم میبینم.خلاصه خوابش کمتر میشه توام دیگه باید طبق برنامه اون برای خودت برنامه بچینی.نشدنی نیست نترس
بخدا هیچ گونه صدایی شنیده نمیشه تو خونه اما چقدر اینجوری زندگی کنم . نمیتونم ی مهمونی ساده برم دوساع ...
خوب ببین باید قبل مهمونی تو خونه بخوابونیش ک سرحال باشههرچند الان سخته میدونم دقیقا چی میگی چون دختر منم ب هیچ وجه تو مهمونی و اینا نمیخوابه.عید ۸ ماهش بود رفتیم مسافرت پدرمو قشنگ دراورد از بس نخوابید و نق زد ولی خوب اون ک نمیتونم با شرایط ما کنار بیاد،ما باید با اون کنار بیایم