2777
2789
عنوان

حس میکنم مامان بی عرضه ای هستم

| مشاهده متن کامل بحث + 481 بازدید | 56 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پسر بزرگم این سن بود کامل حرف میزد بیشترش به خاطر گوشیو تلوزیون 

خب عزیزم خودت علتشم میدونی بعدم همه بچه ها مثل هم نیستن. بیخودی این روزارو به خودت تلخ نکن کنار بچه هات لذت ببر.

پسر من آب بخواد میگه مامان آب.  یا مامان ییر به شیر میگه اییر.جیش میکنه میگه جیش آمد نمیدونم ای ...

مامان آب جمله حساب نمیشه ولی خیلی نزدیک به جمله هست مخصوصا اگر بلافاصله پشت سر هم بگه. ولی جیش آمد جمله هست 

یا خودش میدوه میگه بدو بدو 

اینم فعله خیلی خوبه که میگه. پسر من میخواد بگه بیا اول صدام میکنه میگه مامان وقتی نگاهش میکنم میگم جانم با دستش اشاره میکنه برم پیشش. اصلا تا حالا زیر بار گفتن هیچ فعلی نرفته

اینم فعله خیلی خوبه که میگه. پسر من میخواد بگه بیا اول صدام میکنه میگه مامان وقتی نگاهش میکنم میگم ج ...

پسر شما هنوز دو سالشم نشد حالا زوده 

در حسرت دیدار حرم امام حسین  
آره میدونم ولی دلم میخواد زودتر بگه خیلی دوست دارم جمله بگه نمیدونم چرا

وقتی منتظری همین طوری میشه پسر من تا دوماه پیش یه بابا میگفت یه مدت بیخیال شدم الان کلمات زیادی خودش میگه شما هم زیاد پیگیر نشو خودش میگه

آره دقیقا آدم نباید زیاد منتظرش باشه. انگار وقتی منتظریم زمان کش میاد

وقتی پسرت کلمه میگه تو این سن مطمعن باش جمله هم بعد یه مدت میگه عزیزم