پسرم دو سال و چهار ماهشه هنوز از پوشک نگرفتم. معنی ادرار و مدفوعو یاد گرفته، میرم دسشویی میگه جیش؟ یعنی جیش کردی؟ حتی یاد آوری میکنه که دستامو بشورم. نمیدونم چرا حس میکنم نمیتونم این مرحله رو رد کنم. اصلا نمیتونم فکرشم کنم که از دستش در بره و جیشش بریزه تا حالا پیش نیومده اصلا ... البته چند وقت پیش خواستم بگیرم که مقاومت میکرد دسشوییمون خیلی سرد بود اصلا دوست نداشت شلوارشو دراره، حالا هم هرکی میگه میگم دسشوییمون سرده حس میکنم خودمو گول میزنم
پسر منم گوشی و تلوزیون زیاد میبینه صبح که پا میشه خودش تلوزیون روشن میکنه میزنه پویا
از برق بکش یا آنتن جدا کن نهایت یکم بی قراری میکنه. ببین چه بازی دوست داره کتاب حیوانات بگیر اسمارو یادش بده مداد رنگی بگیر نقاشی بکش براش. یکی از بازی های ما اینه. مدادو میدم یه شکل میکشه بعد میگم این چیه میگه جوجو مثلا خودم تکمیلش میکنم شکل جوجه بشه بعد ذوق میکنه بعد میگم جوجه گرسنس غذا بدیم براش دونه میکشیم و... یا میپرسم چی بکشم خودش میگه مثلا ماشین خیلی کلماتو اینطوری یاد گرفت
نه دقیق ولی چند وقت پیش تاپیک زدم تو دو هفته خیلی پیشرفت داشت تو حرف زدن . آنتن تلوزیونو خراب کرده ب ...
ممنون از راهنماییت عزیزم. پسر من زیاد به تلویزیون و گوشی علاقه نداره. خیلی بازیگوشه و تحرکش زیاده. کلمات خیلی زیادی میگه خیلی بیشتر از سنش حتی کلمات سخت مثل دایناسور و خرمالو و همه ی رنگ ها رو تشخیص میده و نام میبره. تنها مشکلم همین افعال و جملات کوتاهه. حتی بیا و بده رو نمیگه
نترس افعالم میگه پسر من چند ماه از پسر شما بزرگتره بیشتر کلماتی هم که میگه قشنگ تلفظ نمیکنه یا اولشو ...
خالم گفتاردرمانگره میگه این نصفه و نیمه گفتن کلمات عادیه هیچ اشکالی نداره مهم اینه که کلمات هدفمند بگه. ولی میگه تا دو سالگی جملات کوتاه مثل آب بده رو میگن بچه ها
[QUOTE=325735826]ای جااانم خدا حفظشون کنه، پسرت رابطش با دخترت چطوره من دلم قنج میره برای بچه های با این اختلاف سنی.. خواهرشو خیلی دوس داره همش بوسش میکنه ولی فاصله سنی کم باشه بزرگ کردنشو خیلی سخته