2777
2789
عنوان

حس میکنم مامان بی عرضه ای هستم

| مشاهده متن کامل بحث + 481 بازدید | 56 پست
اره بابا همه چب حالیشه از پله ها خودش میگیره از نرده بالا پایین میره به بخاری دست نمیزنه میگه جیزه&n ...

الهیییی. پسر منم اینکارا رو میکنه و به چیزای داغ مثل آتیش و بخاری و شوفاژ دست نمیزنه. ولی تو خیابون و پاساژ اصلا حرف گوش نمیکنه واسه خودش میدوه میره

الهیییی. پسر منم این مارا رو میکنه و به چیزای داغ مثل آتیش و بخاری و شوفاژ دست نمیزنه. ولی تو خیابون ...

تو پاساژ و خیابون پسر منم هم همینه خودش جلوتر از ما میره هر چقد میخوام دستشو بگیرم نمیزاره 

در حسرت دیدار حرم امام حسین  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پسر منم گوشی و تلوزیون زیاد میبینه صبح که پا میشه خودش تلوزیون روشن میکنه میزنه پویا 

از برق بکش یا آنتن جدا کن نهایت یکم بی قراری میکنه. ببین چه بازی دوست داره کتاب حیوانات بگیر اسمارو یادش بده مداد رنگی بگیر نقاشی بکش براش. یکی از بازی های ما اینه. مدادو میدم یه شکل میکشه بعد میگم این چیه میگه جوجو مثلا خودم تکمیلش میکنم شکل جوجه بشه بعد ذوق میکنه بعد میگم جوجه گرسنس غذا بدیم براش دونه میکشیم و... یا میپرسم چی بکشم خودش میگه مثلا ماشین خیلی کلماتو اینطوری یاد گرفت

نه دقیق ولی چند وقت پیش تاپیک زدم تو دو هفته خیلی پیشرفت داشت تو حرف زدن . آنتن تلوزیونو خراب کرده ب ...

ممنون از راهنماییت عزیزم. پسر من زیاد به تلویزیون و گوشی علاقه نداره. خیلی بازیگوشه و تحرکش زیاده. کلمات خیلی زیادی میگه خیلی بیشتر از سنش حتی کلمات سخت مثل دایناسور و خرمالو و همه ی رنگ ها رو تشخیص میده و نام میبره. تنها مشکلم همین افعال و جملات کوتاهه. حتی بیا و بده رو نمیگه

از برق بکش یا آنتن جدا کن نهایت یکم بی قراری میکنه. ببین چه بازی دوست داره کتاب حیوانات بگیر اسمارو ...

پسر منم نقاشی خیلی دوست داره بدبختی من اینه یه دختر ۸ ماهه هم دارم نمیدونم برا کدوم وقت بزارم

تو پاساژ و خیابون پسر منم هم همینه خودش جلوتر از ما میره هر چقد میخوام دستشو بگیرم نمیزاره 

آخ آخ پسر منم همینجوریه خیلی سخته. امیدوارم زودتر عاقل بشن. پسر من که از اولش نه تو کالسکه نشست نه راضی میشه که بغلش کنیم

ممنون از راهنماییت عزیزم. پسر من زیاد به تلویزیون و گوشی علاقه نداره. خیلی بازیگوشه و تحرکش زیاده. ک ...

نترس افعالم میگه پسر من چند ماه از پسر شما بزرگتره بیشتر کلماتی هم که میگه قشنگ تلفظ نمیکنه یا اولشو میگه یا آخر کلمه رو

پسر منم نقاشی خیلی دوست داره بدبختی من اینه یه دختر ۸ ماهه هم دارم نمیدونم برا کدوم وقت بزارم

ای جااانم خدا حفظشون کنه، پسرت رابطش با دخترت چطوره من دلم قنج میره برای بچه های با این اختلاف سنی.... اسباب بازی بریز جلو کوچیکه با بزرگه نقاشی بکش 

آخ آخ پسر منم همینجوریه خیلی سخته. امیدوارم زودتر عاقل بشن. پسر من که از اولش نه تو کالسکه نشست نه ر ...

من‌که دیگه  مغزم نمی‌کشه با سه تا بچه نمیدونم به کدومشون برسم دیر حرف زدن این پسرم هم شده یه غضه برام

ممنون از راهنماییت عزیزم. پسر من زیاد به تلویزیون و گوشی علاقه نداره. خیلی بازیگوشه و تحرکش زیاده. ک ...

بچه ها متفاوتن دیگه همین که میگه یعنی اوکیه. پسر من کلمه زیاد نمی‌گفت ولی فعلارو خیلی وقته میگفت دستوری بیا بشین برو و...

نترس افعالم میگه پسر من چند ماه از پسر شما بزرگتره بیشتر کلماتی هم که میگه قشنگ تلفظ نمیکنه یا اولشو ...

خالم گفتاردرمانگره میگه این نصفه و نیمه گفتن کلمات عادیه هیچ اشکالی نداره مهم اینه که کلمات هدفمند بگه. ولی میگه تا دو سالگی جملات کوتاه مثل آب بده رو میگن بچه ها

[QUOTE=325735826]ای جااانم خدا حفظشون کنه، پسرت رابطش با دخترت چطوره من دلم قنج میره برای بچه های با این اختلاف سنی.. خواهرشو خیلی دوس داره همش بوسش میکنه ولی فاصله سنی کم باشه بزرگ کردنشو خیلی سخته

خالم گفتاردرمانگره میگه این نصفه و نیمه گفتن کلمات عادیه هیچ اشکالی نداره مهم اینه که کلمات هدفمند ب ...

پسر من آب بخواد میگه مامان آب.  یا مامان ییر به شیر میگه اییر.جیش میکنه میگه جیش آمد نمیدونم اینا جمله حساب میشه یا نه