2777
2789
عنوان

حس میکنم مامان بی عرضه ای هستم

| مشاهده متن کامل بحث + 481 بازدید | 56 پست
اتفاقا اون بار که خواستم از پوشک بگیرم همین کارو کردم اصلا همکاری نکرد یعنی میگفتم بریم جیش کنیم سرد ...

پس هنوز آمادگیشو نداره اذیتش نکن. جدیدا خیلیا رو دیدم که سه سالگی خیلی راحت از پوشک گرفتن بچه رو بدون هیچ کثیف کاری

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من دخترم ۲ سال نیمگی گرفتم  چ اجباریه وقتی سرده چند ماهم پوشک کن تا هوا گرم تر بشه  گرفت ...

عه پس بذارم بعد عید... نه اتفاقا زودگرفتن بدتره کلی رو روان بچه تاثیر منفی میذاره. 

در کل الان فصل خوبی برای پوشک گرفتن نیست بذار هوا گرمتر بشه بعدشم باید دقت کنی و یکی دوبار امتحان ...

خیلی وقته متوجه میشه وقتی میبرم بشورم میگم جیش داری؟ اگه داشته باشه انجام میده یا نداره و میگه نه

خودش نمیگه؟ وای من ازینشم میترسم من همینطوری هم کمردرد امونمو بریده

شب که اصلا زیرش جیش نمیکنه تا صبح خشکه .وقتی بیرونم میریم شده تا دوساعت خودشو نگه داشته فعلا خودم یه مدت میبرم تا عادت کنه خودش بگه

در حسرت دیدار حرم امام حسین  
الآن خطر رو کامل متوجه میشه؟ مثلا تو پیاده رو باشید دست شما رو رها میکنه میدوه تنهایی و میره تو خیاب ...

اره بابا همه چب حالیشه از پله ها خودش میگیره از نرده بالا پایین میره به بخاری دست نمیزنه میگه جیزه 

عزیزم خدا حفظش کنه. یادتونه دقیقا از چه زمانی فعل گفت؟

نه دقیق ولی چند وقت پیش تاپیک زدم تو دو هفته خیلی پیشرفت داشت تو حرف زدن . آنتن تلوزیونو خراب کرده بود دیگه تلوزیون نداشت با هم بازی میکردیم و نقاشی می‌کشیدیم یه جوری تغییر کرد تو اون دو هفته که همه متوجه پیشرفتش شدن. هر چند من نمیذاشتم زیاد نگاه کنه قبلشم ولی میرفت روشن میکرد و بازی میکردیم ولی صداش بود. گوشی و تلوزیونو حذف کن تاثیرش میبینی و این که بچتون کوچیکه هنوز نگران نباش

نه دقیق ولی چند وقت پیش تاپیک زدم تو دو هفته خیلی پیشرفت داشت تو حرف زدن . آنتن تلوزیونو خراب کرده ب ...

پسر منم گوشی و تلوزیون زیاد میبینه صبح که پا میشه خودش تلوزیون روشن میکنه میزنه پویا