2777
2789
عنوان

حس میکنم مامان بی عرضه ای هستم

481 بازدید | 56 پست

پسرم دو سال و چهار ماهشه هنوز از پوشک نگرفتم. معنی ادرار و مدفوعو یاد گرفته، میرم دسشویی میگه جیش؟ یعنی جیش کردی؟ حتی یاد آوری میکنه که دستامو بشورم. نمیدونم چرا حس میکنم نمیتونم این مرحله رو رد کنم. اصلا نمیتونم فکرشم کنم که از دستش در بره و جیشش بریزه تا حالا پیش نیومده اصلا ... البته چند وقت پیش خواستم بگیرم که مقاومت میکرد دسشوییمون خیلی سرد بود اصلا دوست نداشت شلوارشو دراره، حالا هم هرکی میگه میگم دسشوییمون سرده حس میکنم خودمو گول میزنم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کامل نه ولی منظورشو کامل میرسونه. کلمه زیاد میگه

هم سن پسر منه اونم فقط کلمه میگه من که یه ماه میشه دیگه پوشکش نمیکنم خودم زود زود میبرم دستشویی دیگه کمر برام نمونده 

در حسرت دیدار حرم امام حسین  

در کل الان فصل خوبی برای پوشک گرفتن نیست

بذار هوا گرمتر بشه

بعدشم باید دقت کنی و یکی دوبار امتحان کنی ببینی اصلا بچه هنوز مثانه ش ارادی شده و می تونه کنترل کنه یا نه

متوجه میشه جیش داره یا نه

برای تعجیل در فرج امام زمان(علیه السلام)صلوات     ❤️اللّهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم❤️

بذار تابستون الان بچه رو اذیت نکن ب زور بخوای بگیری بعدا شب ادراری میگیره 

شما تجربه داشتی؟ یعنی تابستون بهتره؟ آخه خیلی مونده بچم پنج ماه دیگه پوشک شه 

بزار سه سالگی بگیر هوا هم بهتر میشه زمستون وقت پوشک گرفتن نیست حرف بقیه برات مهم نباشه من خودم سه سالگی گرفتم خیس کردن بچه هم تو این پروسه یه چیز طبیعیه قبل اینکه شروع کنی به خودت بگو بعدش میبرم میشورم نه اعصاب خودت خراب کن نه به بچه استرس بده موفق باشی

اگه قرصاتون خوردین یه کامنت بذاریم

کم کم پوشک شورتی بگیر بهش بگو اینا شورته نباید خیس بشه هر موقع داشتی بگو بریم دستشویی

اتفاقا اون بار که خواستم از پوشک بگیرم همین کارو کردم اصلا همکاری نکرد یعنی میگفتم بریم جیش کنیم سردش بود نمیذاشت دربیارم اصلا الان چند وقته ازونا استفاده میکنم😞

هم سن پسر منه اونم فقط کلمه میگه من که یه ماه میشه دیگه پوشکش نمیکنم خودم زود زود میبرم دستشویی دیگه ...

خودش نمیگه؟ وای من ازینشم میترسم من همینطوری هم کمردرد امونمو بریده