2777
2789
عنوان

غمگین ترینم

259 بازدید | 14 پست

خیلی حالم بده امشب 

با یکی از دوستام حرف میزدم،امشب عقدش بود، بعد دوسال دوستیو با کلی سختی به هم رسیدن

عکسای مراسمشون رو برام فرستاد کلی خوشحال شدم براش 

بعد اینکه مکالممون تموم شد غم عالم نشست به دلم 

بعیده که یه روزی منم حسی که اون داره رو تجربه کنم 

دلم جایی گیر کرده که نشدنی ترینه...

به خودش میگفتم امشب که بی قرارتم و بهونه گیر،با دوستمم حرف زدم بی قراریم بیشتر شد

گفتش قرارت میشم عمرم، درستش میکنیم،به کلی سالی که کنار هم میمونیم فکر کن،به روزای خوبمون که الانم داریم و بیشترم میشه ، خدابزرگه، تو زندگی منی ...

ولی حال من خرابه دعا کنید برام 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ای کاش منم وضع ام مثل تو بود و هیچ وقت بهش نمی رسیدم

چه ها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم ...‌مگر دشمن کند این ها که من باجان خود کردم .‌‌‌‌....طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری ...... غلط میگفت خود را کشتم و درمان خود کردم 💔💔💔 ‌هر کسی لیاقت خودشو خودش تعیین میکنه:)من همون دختریم که حتی اگه ببازم جوری رفتار میکنم به بردت شک کنی ✌️✌️✌️✌️ اینکه درخواست دوستی قبول نمی کنم حتی شما دوست عزیز 🙏🙏🙏🙏
راضی نیستی؟

نه خواهر به خدادهمه جونی مو زندگی مو هر چی که نداشتم رو به پاش گذاشتم بعد از ۱۲ سال بهم خیانت کرد سوختم ولی پدر بچه ام بود برگشتم نشستم دوستش هم داشتم البته چاره دیگه ای هم نداشتم هیچ کس پشتم نبود چون خودم انتخاب کرده بودم عاشق هم بودیم الان دوباره باردارم ازش ولی خوب هنوز نتونستم مثل قبل شم و اعتماد کنم بهش همه چی رو زد به اسمم و دست گذاشت رو قران که اشتباه کرده و تکرار نمی شه نمی دونم چی میشه ولی خسته ام عاقلانه انتخاب کن تا مثل من نسوزی

چه ها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم ...‌مگر دشمن کند این ها که من باجان خود کردم .‌‌‌‌....طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری ...... غلط میگفت خود را کشتم و درمان خود کردم 💔💔💔 ‌هر کسی لیاقت خودشو خودش تعیین میکنه:)من همون دختریم که حتی اگه ببازم جوری رفتار میکنم به بردت شک کنی ✌️✌️✌️✌️ اینکه درخواست دوستی قبول نمی کنم حتی شما دوست عزیز 🙏🙏🙏🙏
نه خواهر به خدادهمه جونی مو زندگی مو هر چی که نداشتم رو به پاش گذاشتم بعد از ۱۲ سال بهم خیانت کرد سو ...

خدا به دلت ارامش بده 

درکت میکنم 

مامانم به خاطر همین خیانت های بابام دق کرد

خدا به دلت ارامش بده  درکت میکنم  مامانم به خاطر همین خیانت های بابام دق کرد

پس اول از ادمی که داری ازش حرف میزنی مطمئن شو بعد باهاش باش هر چند که نمیشه فهمید شوهرم هم از خانواده درستی بود هم عاشق من بود زندگیم خیلی خوب بود نمی دونم چی شد ولی من راه برگشتی نداشتم با یهرجنده عوضی بهم خیانت کرد البته من زود فهمیدم