2777
2789
عنوان

خانوما حالم خیلی بده بیاین یه لحظه

513 بازدید | 21 پست

شوهرم اصلا درکم نمیکنه همش بفکر خواهر و مادرشه فقط فکر و ذکرش اینه من خونه بابام بخوابم تو خونه هم بدخلقی نمیکنم که ازم بیزار باشه تو دوران نامزدی هروقت میگفت بریم بیرون اول مامانش و خواهراش و سوار میکرد بعدش میومد دنبال من اصلا به من توجهی نداشت و نداره هی گفتم اولشه یکم بگذره درست میشه ولی نشد بعد عروسی هی بهونه میاورد دعوا کنه بامن جدا بخوابه میگفت وقتی خونه نیستی خیلی راحتم اینم بگم که خونه ما طبقه بالای خونه مادرشوهرم ایناست یه بار اس ام اس خیانتشو دیدم دیوونه شدم ولی زود گوشیشو ازم گرفت و پاکش کرد  هم شماره رو هم اس ام اس ها رو اون خانوم هم که باهاش به من خیانت کرده بود و هم می شناختم دوتاپسر داشت شوهرم داشت ولی نتونستم کاری کنم الان دیگه نمیتونم انقد بی محلی و سردی شو تحمل کنم  در ضمن یه دختر هم دارم شما بگین چیکار کنم یه راه حلی جلو پام بزارین

فقط 31 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
از زندگی آموختم هیچ چیز از هیچکس بعید نیست
وقتی تو نامزدی کله شق بازی درآوردی بهم نزدی انتظار همین چیزارو هم باید میداشتی. کاش حداقل بچه نمیاو ...

دوسش داشتم هنوزم دارم 

خیلی خرم نه؟؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وقتی تو نامزدی کله شق بازی درآوردی بهم نزدی انتظار همین چیزارو هم باید میداشتی. کاش حداقل بچه نمیاو ...

فقط نمیخواستم حرفمون بشه ازم دور شه😔

1
5
10
15
20
25
30
35
40
وای خدا الان دلم به همین اندازه گرفته چون همینجا واسه منم اتفاق افتاده و حتی خیلی بدتر دلم میخواد ...

چند روز پیش ۱۰ ورق قرص خوردم ولی نمردم دیشب انقد گریه کرده بودم چشام باز نمی شد چیکار کنیم پس با چنین مرهایی

1
5
10
15
20
25
30
35
40
احتمالا شوهرتم همینو میدونه و ترس از دست دادنتو نداره برا همین سرت میتازونه

میدونه خیلی دوسش دارم مطمئنه بجای اینکه بگه دوست دارم میگه میدونم دوسم داری☹

1
5
10
15
20
25
30
35
40
وای خدا الان دلم به همین اندازه گرفته چون همینجا واسه منم اتفاق افتاده و حتی خیلی بدتر دلم میخواد ...

نامزد بودنی خیلی بچه بودم ۱۶ سالم بود هیچی حالیم نبود 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تو بمیری کی برای دخترت مادری کنه ؟ 

بمیرم برا دخترم من بمیرم یا طلاق بگیرم دخترم بدبخت میشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
میدونه خیلی دوسش دارم مطمئنه بجای اینکه بگه دوست دارم میگه میدونم دوسم داری☹

حالا اشکالی نداره کاریه که شده فکر کن این امتحان از سمت خداس اینجوری اروم تر میشی

صبور باش خواهر ان شاالله که حال دلت خوب میشه 🥹

خب که چی 
بمیرم برا دخترم من بمیرم یا طلاق بگیرم دخترم بدبخت میشه

خب چرا میخوای بمیری وقتی میدونی دخترت بهت نیاز داره ب خدا هیچکس برای بچه مادرش نمیشه 

امیدوارم مشکلاتتون با شوهرت حل بشه

Maryam::❤️

نامزد بودنی خیلی بچه بودم ۱۶ سالم بود هیچی حالیم نبود 

بچه های نی نی سایت خیلی به سوره ی طلاق و‌مزمل و ذکر یا ودود اعتقاد دارن برا محبت بین زن و شوهر اینا رو بخون 

«در این درگه که گه گه که که و که که شود ناگه » «مشو غره به امروزت که از فردانهی اگه»
حالا اشکالی نداره کاریه که شده فکر کن این امتحان از سمت خداس اینجوری اروم تر میشی صبور باش خواهر ان ...

ممنون دعایی چیزی بلدین بخونم برا اینکه رابطه مون خوب شه

1
5
10
15
20
25
30
35
40