2777
2789
عنوان

خانوما حالم خیلی بده بیاین یه لحظه

| مشاهده متن کامل بحث + 513 بازدید | 21 پست
بچه های نی نی سایت خیلی به سوره ی طلاق و‌مزمل و ذکر یا ودود اعتقاد دارن برا محبت بین زن و شوهر اینا ...

فداتشم مرسی

فقط 31 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
از زندگی آموختم هیچ چیز از هیچکس بعید نیست
فداتشم مرسی

خواهش میکنم یه مورد دیگه هم هست اگه وقت خوندنشو داری بهت بگم نیم ساعت بیشتر وقت نمیبره

«در این درگه که گه گه که که و که که شود ناگه » «مشو غره به امروزت که از فردانهی اگه»

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب چرا میخوای بمیری وقتی میدونی دخترت بهت نیاز داره ب خدا هیچکس برای بچه مادرش نمیشه  امیدوارم ...

چون پیش مادرش و خواهراش دست روم بلند کرد اگه خواهرش دستشو نمیگرفت زده بود منم اومدم قرص خوردم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خواهش میکنم یه مورد دیگه هم هست اگه وقت خوندنشو داری بهت بگم نیم ساعت بیشتر وقت نمیبره

بگو ببینم میتونم یا ن

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو ببینم میتونم یا ن

ببین خانمی بود که دقیقا مثل شما مشکل داشت از زمانی که این کار و کرد میگفتش از کنارم تکون‌نمیخوره ،،همش بهم محبت می‌کنه ،،،و‌برام دورترین نقطه و با مادر شوهرم خونه گرفته ،،،سه بار سوره ی مزمل و میخونی ،،یک بار یاسین داخل سوره ی یاسین کلمات مبین هست بهش که رسیدی فوت میکنی به یه مقدار آب با اون آب چایی یا شربت درست میکنی میدی بخوره ،،هر روز جداگانه تا 40 روز این کارو انجام بده ،،،اون خانم که خیلی خیلی راضی بودن 

«در این درگه که گه گه که که و که که شود ناگه » «مشو غره به امروزت که از فردانهی اگه»
ببین خانمی بود که دقیقا مثل شما مشکل داشت از زمانی که این کار و کرد میگفتش از کنارم تکون‌نمیخوره ،،ه ...

قربونت برم ممنون

1
5
10
15
20
25
30
35
40