2777
2789
عنوان

دیشب شوهرم

1430 بازدید | 35 پست

دو روز پیش بحثمون شد سر یه موضوع الکی انقد حرصم داد و اذیتم کرد، خیلی حالم بد بود،دیروز از ناراحتی هیچ کاری نتونستم بکنم، نه کارای شخصیم، نه کارای خونه، نه درسای بچم، حالم انقد بد بود حوصله دخترمو هم نداشتم اونم بداخلاق شده بود و عصبی، حالا بعد تمام اینا که آقا بیرون بود و اصن خونه نیومده بود که وضع مارو ببینه، دیشب اومده نه معذرت خواهی نه هیچی شروع کرده مثلا میخواد سربسرم بزاره تا آشتی کنیم، بعد چون دخترم فردا برا مدرسه ش یه وسیله نیاز دااشت و شوهرم مجبووووور شده بود بره بخره بمن گفت باهم بریم، منم رفتم براش خریدیم سرراه یه نوشیدنی گرفته انتظار داره همه چیو فراموش کنم، بچه ها من همیشه خیلی زود آشتی میکنم، ولی اینبار تو همون بحث چندبار بهش گفتم اعصاب نداری الکی با من بحث نکن اعصابم رو خورد نکن زندگی منو بچه رو الکی خراب نکن ولی بحرفای زشتش ادامه داد، کلا انتظار داره هروقت ایشون حالش خوبه باهم خوب باشیم هروقت اعصابش خرابه هم که ما اخیم کلا..

حالا شب گفت بچه رو خوابوندی بیا پیشم!

منم گفتم نمیام، ولی با خودم گفتم برم و دیگه کشش ندم ولی خوابم گرفت!

میدونم الان کینه شتری بدل گرفته...الان چیکار کنم؟

⛔⛔اگه زیر۲۰ سال هستی تو تاپیک من نیا،نظر نده و ریپلایم نکن به هیچ عنوان..ممنون که احترام خودتو ن

اتفاقا بد نشد بذار بدونه رفتار زشتش جایزه نداره وشمام مسخره نیستی که هروقت خواست فحاشی کنه هروقت خواست سوت بزنه بدوی سمتش

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟ 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

متاسفانه هیچکاری نمیتونی بکنی فقط توضیح بده دیشب خوابم برد چرا نیومدی بیدارم کنی بریم سرجامون بخوابیم

ربِّ لا تَذَرنی فرداً وَ أَنتَ خیرُ الوارِثین                                         🌸پروردگارا✨دستانم بسوی توست🌸نگاهم به مهربانی و کرم توست✨با تو غیر ممکن‌ها ممکن می‌شود🌸نا ممکن‌های زندگی‌ام را ممکن بفرما✨که باخدای بی‌همتایی چون تو🌸معجزه زندگی جان می‌گیرد✨الــهــی آمـیـــن🙏🏻 خدایا شکرت که بهترین معجزه زندگیم پسر نازمو بهم دادی

نظرم اینه اگ زندگی و بچتو شوهرتو دوسداری کوتاه بیا اگ مطمئنی اونم دوست داره

نه که خیلی خوش گذشت قراره جهنمم بریم 🚶‍♀️زندگی من انقدر پرایوته که اگه چیزی راجبم بفهمی میدونم دقیقا کی و کجا بهت گفته :)...ببخش تا روح پاک و ارومی داشته باشی نزار سیاهی دنیا روی قلبت لکه بندازه ..کاربری پنجممه 😑🤦‍♀️
این مردا فقط برا کاراشون مهربون میشن

دقیقا،اصلا تو فکر حال روحی من نیست، دیروز حوصله غذاخوردنم نداشتم، خیلی پیش میاد اینجوری حال منو خراب میکنه اصلا براش مهم نیست

⛔⛔اگه زیر۲۰ سال هستی تو تاپیک من نیا،نظر نده و ریپلایم نکن به هیچ عنوان..ممنون که احترام خودتو ن