2777
2789
عنوان

دیشب شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1430 بازدید | 35 پست
اتفاقا بد نشد بذار بدونه رفتار زشتش جایزه نداره وشمام مسخره نیستی که هروقت خواست فحاشی کنه هروقت خوا ...

آره منم فکرم همین بود، ولی الان عین بچه ها قهر میکنه تا یه ماه

⛔⛔اگه زیر۲۰ سال هستی تو تاپیک من نیا،نظر نده و ریپلایم نکن به هیچ عنوان..ممنون که احترام خودتو ن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به پاش بیفت و کف پاشو ببوس بگو قربون خاک پای خودتو خانوادت منو ببخش عشقم البته باگریه تا بلکه فرجی ش ...

برو بابا

⛔⛔اگه زیر۲۰ سال هستی تو تاپیک من نیا،نظر نده و ریپلایم نکن به هیچ عنوان..ممنون که احترام خودتو ن
آره منم فکرم همین بود، ولی الان عین بچه ها قهر میکنه تا یه ماه

به درک 

تا کی میخوای ابن اخلاق مسخره روتحمل کنی 

اعصابت کیسه بوکسشه یا روانت محل تخلیه سطل زباله درونیشه؟

تا روزی که منت بکشی همین رفتارو باهات میکنه 

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟ 

برو بابا

فکر کنم شوخی کرد عزیزم..به دل نگیر

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)
مجردی؟؟؟مردا اینجوری اشتی میکنن دیگه اینجوری یعنی گه خوردم ببخشید ولی به زبون نمیارن

چه ربطی به مجرد یا متاهل بودن من داشت؟!

استارتر داره میگه حال منو دیده انقدر بهم ریختم غذا نخوردم

خانوما به درک شدن و محبت کردن نیاز دارن نه رابطه‌ی جنسی

غصه نخور درست میشه.
کاش همون موقع کشش نمیدادی و به رو خودت نمیاوردی هر چی بگذره آشتی کردن سخت‌تر میشه

آخه هر بار با اخلاق گندش اعصاب مارو یه روز کامل خراب میکنه بعد انتظار داره بمحض اینکه نیت کرد من عین قبل بشم و همه چیو فراموش کنم، دیروز یه کلمه با من حرف نزد رفت سرکار، از سرکار اومده من غذا درست کردم رفت پایین خونه ننش غذا خورد که نیاد بالا، میدونه ازیکارش خیلی حرص میخورم چون مادرشوهرم میفهمه نیومده بالا ک منو نبینه، اونوقت همه اینارو بدون اینکه توضیحی بده من بیخیال بشم هربار

خب چرا خودش نیومد دنبالت😐بهش بگو منتظرت بودم چرا نیومدی دنبالم ببین چی میگه

قبل خواب بهش گفتم نمیام رفت تو قیافه

به کتف چپت که ناراحت شده برات مهم نباشه بزار بدونه نتیجه اخلاق و رفتارشه وگرنه به همون اخلاقی که داره همیشه ادامه میده باید یه جوری از سرش بیفته 

میگن زندگی برای زنده هاست اما خدایا ، بس که  ما دنبال زندگی دویدیم بریدیم که 
قبل خواب بهش گفتم نمیام رفت تو قیافه

نباید بزاری رفتارش روت تاثیر بزاره،اتفاقا با بچت شاد باش،غذاتو بخور،مرتب باش....هربار که اینکار رو می‌کنه میبینه چقدر اذیت میشی دوباره و دوباره تکرار می‌کنه....اتفاقا اگه ببینه اهمیت نمیدی دست از اخلاق گندش برمیداره...روی خودت کار کن ..می‌دونم سخته ولی نزار حال روحیت با آدم دم دمی مزاجی مثل شوهرت گره بخوره.

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)