2777
2789

من دخترم ۲۶ماهه خیلی سختمه الان دوماهه پوشک نمیبندم هنوز شبا اذیتم

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گمونم زوده هنوز  ، بهش فشار میاری ، یه سری علائم و اصول داره یکم مطالعه کن راجبش ببین امادگیش رو داره، کاری ب حرف بقیه نداشته باش آرامش خودت و بچه از همه چی مهمتره

اللهم عجل لولیک الفرج💞💞💞

چ‌زود، دختر من دو سال و سه ماهه هنوز نگرفتم ، فقط هر بار میبرم دستشویی بیشورمش میگم جیش کن ، همون موقع جیش میکنه

چون تو رو دارم ، همه دارم🤩دگرم هیچ نباید🤷‍♀️
عجله نکن به نظرم زوده

آخخخخخ کاش من عجله نمی‌کردم زود شروع کردم پسرم دهنم سرویس کرده دستشویی نمیاد پوشکم نمی‌ذاره از پی پی ش می‌ترسه فقط تو شلوار می‌کنه یواشکی می‌ره قایم میشه .. شماره یک میگه حتی تو خواب پا میشه . 

خوب خودش تو روز میگه دستشویی داره یا ن

بعضی وقتا آره بعضی وقتها خیلی کم جیش میکنه بعضی وقتها هم کامل جیش میکنه بعد صدام میکنه

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔
نمیدونم چیکار کنم واقعا همه بهم فشار میارن ک پس کی یادش میدی 

به منم همه میگن مخصوصا مامانم ...خودمم دوست دارم بگیرم.

ولی وقتی شوهرم حساسه که جایی نجس نشه و دکتر گفته نگیر منم نمیگیرم..