2777
2789
اخه اصلا نمیدونم چ جوری باید شروع کنم چ جوری یادش بدم

اول میبریش دستشویی جیش بگیرش تشویقش کن جیش کنه 

بعد ساعتی دوبار ببرش دستشویی و با بازی و خنده سعی کن جیش کنه (پوشکشو ببند هنوز)

بعد یه هفته پوشکو دیگه باز کن 

تایمشو ساعتی یع بار ببر

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔

سلام عزیزای دل🥰

استان قدس رضوی بمناسبت تولد جواد الائمه🥳 ۶۰۰۰ پک بمناسبت روز پدر🥰 در نظرگرفته

فقط عزیزان دقت کنید هر شماره یکبار میتونه پک‌رو دریافت کنه پک بصورت تصادفی شامل مواد غذایی و پک های پوشاک میباشد🤩

https://hana.li/RAwVi

من الله توفیق

منو ازدعای خیرتون بی نصیب نکنین☺️🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ینی زوده واقعا

من نمیتونم بگم .خودت متوجه میشی از رفتارهای بچه .. من اون بچه ام یک‌سالگی از پوشک گرفتم خیییلی راحت اذیتم نشدیم این یکی ۳ سالشه یکسال و نیمه درگیرشم خود بچه هم عصبی شده . بچه ها باهم فرق دارن 

ددخترم 28هفته بود بهش یاد دادم

من سعی کردم ولی واقعا نمیشه الان چون مفهومشو نمیدونه هرچی بش میگم وقتی جیش داشتی بگو میگه باش ولی نمیگه منم فک‌کنم باید تا دوسالگی ب بعد صب کنم

اخه همه میگن زشته تا حالا چجوری بش یاد ندادی

زوده اذیتش نکن

من پسرمو ۲۸ ماهگی گرفتم‌ الان حدود ۱ ماهه 

زمان پهلوی از بس پاسپورت ایران با ارزش بود خود شاه رو ۴۷ سال پیش همین موقع ها هیچ جا راه نمیدادن😃 پست ترین انسان ها کسانی هستند که در تصرف کشورشان با من که بیگانه بودم همکاری کردن ، چون وطن مادر است و آنها کمک کردن که بر مادرشان مسلط شوم " هیتلر"

زود نیست؟؟ پسر من ۳سال و۴ ماهشه هنوز نگرفتم..البته دکترم گفت نگیر..

۲۰ که زوده 

اما ۳سال و ۴ ماهم دیر نیس؟

چرا دکتر گفت؟

زمان پهلوی از بس پاسپورت ایران با ارزش بود خود شاه رو ۴۷ سال پیش همین موقع ها هیچ جا راه نمیدادن😃 پست ترین انسان ها کسانی هستند که در تصرف کشورشان با من که بیگانه بودم همکاری کردن ، چون وطن مادر است و آنها کمک کردن که بر مادرشان مسلط شوم " هیتلر"

نمیدونم چیکار کنم واقعا همه بهم فشار میارن ک پس کی یادش میدی 

خواهش میکنم بچه رو اذیت نکن هر بچه ای یه زمانی امادگیشو داره من اینقدر رو بچه اولم فشار آوردم که یک سال طول کشید تا کامل گفت ولی برای دومی گفتم هر موقع خودش خواست ۳ سال و چند ماهش بود خودش گفت دیگه پوشک نکن یک هفته ای هم تموم شد 

من پسرم ۱۸ ماهش بود اصلا به قصد اینکه بخوام از پوشک بگیرمش نبود چون تابستون بود میگفتم ادرارسوخته نشه بازش میزاشتم ولی خودم زود زود میبردمش سرویس خونمون آپارتمانی بود دستشویی تو پذیرایی بود کم کم دیدم خودش وقتی دستشویی داره میره سمت در دستشویی میگه لولو دیگه این شد که از پوشک گرفته شد شبا یکی دوبار بیدارش میکردم میبردم که کم کم اونم قطع شد فقط شبا قبل خواب میبردمش

دلا غافل زسبحانی چه حاصل/مطیع نفس شیطانی چه حاصل/بُوَد قدر تو افزون از ملائک/تو قدر خود نمیدانی چه حاصل
اخه همه میگن زشته تا حالا چجوری بش یاد ندادی

زیر سه سال اشتباه محضه. سه تا علامت داره وگرنه از نظر روحی داغون میشه

اول بتونه بدون دست گرفتن از پله بره بالا

دوم جفت پا بدون کمک بپره بالا

سوم چند ساعت پوشکش خشک خشک باشه.

یکی از این سه تا هم نبود وقتش نیست

به حرف این خاله زنکها هم گوش نکن. من بچه اولم رو به خاطر همین حرفها زود از پوشک گرفتم داغون شد

دومی تا نزدیک سه صبر کردم. خودش پوشکش رو باز کرد رفت دستشویی یه بار هم نجس نکرد