2821
2789
عنوان

نامزدی

| مشاهده متن کامل بحث + 35119 بازدید | 342 پست
میترسم از عواقبش اومدی مو حامله شدم وسط درس و دانشگاه چه گلی بزم تو سرم بعدم عقد دوران اشنایی و شناخ ...

دددقققیقا همسر من همینجوری بود و من همش چهار ماه تونستم مقاومت کنم.....بعدشدیگ ب هدفش رسید....هر وقت همو میدیدیم بجای قربون صدقه و عشق عاشقی دوران عقد همش دعوا جدل داشتیم و با قهر از هم جدا میشدیم تا بالاخره موفق شد.....هیییچ جوره راضی نمیشد و حرف شوهر شما رو میزد میگف زن گرفتم برا دکوری برا چی....برا نیازم برطرف بشه میام پیشت برا ارامش برسم نیازام برطرف بشه اینجوری برم ب زن مردم نگاه کنم فک کنم یا پیشنهاد بدم دیوونم کرده بود....

https://daigo.ir/secret/2452132653 درخواست دوستی ممنوع....من دیوونه ام یکهوودیدین فحش خواهر مادر دادم،😱🤫😝

واقعا این نینی سایت چیه میان از رابطه جنسیشون و از شب زفافشون حرف میزنن  قشنگ با جزییاتم میگن واقعا به این فکر نمیکنید که اینا پاک نمیشه و هرکسی تو نت می‌تونه بخونه؟شاید شوهر خودت یروز ببینه بخونه آخه 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عع عروس شدی گلم؟

بله عزیزدلم دیشب اولین بار بود یکم زیر شکمم درد میکنه و تیر می‌کشه ولی بهترین ساعتهای عمرم بود حس کردم انقدری که کنار اون اروم میشم کنار هیچ کس نمیتونم اروم بشم خیلی درد داشت اون لحظه ولی بعدش عادی شد برای شما چطور بود نوع پردتون?درد و خونریزی داشتین?

از صدای سخن عشق ندیدم خوش تر یادگاری که در این گنبد دوار بماند...حضرت سعدی        Mona & Alison    married in 5/۱۲/۱۴۰۲

چه قشنگ و رمانتیک.

آرزو میکنم همه‌ شادی و عشق و خوشبختی رو تجربه کنند.

ولی خیلی جالبه، من تا یک ماه بعد از عروسی نمیتونستم رابطه‌ی کامل داشته باشم.😁 یعنی اون پروسه‌ی عروس شدنم یک ماه طول کشید.😂😂😂😂 الان که میبینم تاپیک‌ها رو که خانما میگن همسراشون شاکین و رابطه کامل میخوان، فکر میکنم شوهرم چقدر مظلوم بود که چیزی نمیگفت بهم😁

کسی که ادب می‌کارد، دوستی درو می‌کند؛ و کسی که مهربانی می‌کارد، عشق گردآوری می‌کند.

انقددد ک گفتی منو کنجکاو کردی اسی 😁🤭 درخواست دوستی دادم اونجا برام تعریف کن چیشد 

عزیزدلم 😂😂میگم بهت.اره اینجا هم تاپیک میترکه هم تعلیق میشم هم اینکه نمیخوام زیادی وارد جزییات بشم 

از صدای سخن عشق ندیدم خوش تر یادگاری که در این گنبد دوار بماند...حضرت سعدی        Mona & Alison    married in 5/۱۲/۱۴۰۲
مبارکههههه عزیزم🤣🤣🤣❤️

قربونت عزیزدلم مرسییی  

یه عروسی نی نی سایتی دعوتین😂😂

بله عزیزدلم دیشب اولین بار بود یکم زیر شکمم درد میکنه و تیر می‌کشه ولی بهترین ساعتهای عمرم بود حس کر ...

ما خودمون نمی‌خواستم بعدش داشتیم عشق بازی میکردیم یه دفعه اون اتفاق افتاد و من پردمو از دست دادم خیلی خونریزی داشتم خیلی خیلی یعنی شوهرم تعجب کرده بود خیلی گریه کردم شوهرم هم ناراحت شده بود آخه می‌خواستیم بعد عروسی باشهطخاطره بدی بود،۲ماه بعد اونکارا ما رابطه برقرار کردیم🥰

شمارو به امام حسین قسمتون میدم رد نشین توروخدا یه صلوات بفرستین برا حاجتم(اللهم صلی علی محمد و آل محمد)هرکس دعا کرد بگه براش صلوات بفرستم.
همینجا تعریف کن تاپیکت پربازدید نیس که 

عزیز اگه میشه درخواست بده اونجا برات تعریف کنم جالب نیست انقدر بازش کنم اینجا مرسی عزیزدلم  

بله عزیزدلم دیشب اولین بار بود یکم زیر شکمم درد میکنه و تیر می‌کشه ولی بهترین ساعتهای عمرم بود حس کر ...

ولی خیلی مراقبم بود خیلی نازمو میکشید لوسم میکرد نوازشم میکرد

شمارو به امام حسین قسمتون میدم رد نشین توروخدا یه صلوات بفرستین برا حاجتم(اللهم صلی علی محمد و آل محمد)هرکس دعا کرد بگه براش صلوات بفرستم.
خب خوبه بازم خونریزی داشتی😑 البته همه چی بستگی به شعور طرف مقابل داره ولی خب من احساس میکنم ارتجاعی ...

اره واقعا انقدر نگرانی نداشت😂😂ولی اصلااا نه خانواده من نه خانواده اون رسم مسخره دستمال رو نداریم هنگ میکنم بعضی تاپیکا میبینم هنوز رسم دستمال دارن ارتجاعی دردش کمتره مال من خیلی بد بود مدلش اذیت شدم یکم من واقعا هنوز تو شوکم تموم شد یعنی?😂

عزیز اینجا نمیتونم تعریف کنم. درخواست دوستی بدم بهت?اینجا بگم میگن خانما لحافاتونو جمع کنید میخواایمم رد شیم😂😂

😂😂😂😂بمون پیشش دیگه همه خوش میگذره

ای شیطونننن ترسم ریخت دیگه😂😂😂😂

نده از من گفتن بود از تو شنفتن 

اگه بدی دیگه عروسی درست وحسابی نمیگیریه واخلاقش ی طوری میشه 

و خدایی نکرده جدا بشی ک هیچ 

حالا استرس بارداری ک بماند 

نده نده نده 😇

صلوات ب نیت سلامتی من وخودت 
2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز