سلام دوستان الان تقریبا یک ماه و خورده ای هست عقد کردم اردیبهشت ماه عروسی میکنیم خیلیم همدیگرو دوست داریم تو دانشگاه اشنا شدیم ولی مشکلم اینجاست نامزدم میگه چرا رابطه کامل نداشته باشیم ما که مال همیم دلم هیچ جوره راضی نیست
بهم گفت مگه چی میشه میترسی ولت کنم بعدم خندید ???این حرفو زد حالم بد شد...مسمم تر شدم برای اینکه رابطه کامل نداشته باشم میترسم اخه اطرافیانم هم با من موافقا که نباید دوران عقد رابطه کامل داشت بعدم میگه تو روابطمون منو راضی نمیکنی اخه من چیکار باید بکنم که نکردم???باهاش بحثم شد برای اولین بار زنگ میزنه رد تماس میزنم نمیدونم چی بگم?درسته تو دوران عقد???
از صدای سخن عشق ندیدم خوش تر یادگاری که در این گنبد دوار بماند...حضرت سعدی Mona & Alison married in 5/۱۲/۱۴۰۲
میترسم از عواقبش اومدی مو حامله شدم وسط درس و دانشگاه چه گلی بزم تو سرم بعدم عقد دوران اشنایی و شناخ ...
دددقققیقا همسر من همینجوری بود و من همش چهار ماه تونستم مقاومت کنم.....بعدشدیگ ب هدفش رسید....هر وقت همو میدیدیم بجای قربون صدقه و عشق عاشقی دوران عقد همش دعوا جدل داشتیم و با قهر از هم جدا میشدیم تا بالاخره موفق شد.....هیییچ جوره راضی نمیشد و حرف شوهر شما رو میزد میگف زن گرفتم برا دکوری برا چی....برا نیازم برطرف بشه میام پیشت برا ارامش برسم نیازام برطرف بشه اینجوری برم ب زن مردم نگاه کنم فک کنم یا پیشنهاد بدم دیوونم کرده بود....
واقعا این نینی سایت چیه میان از رابطه جنسیشون و از شب زفافشون حرف میزنن قشنگ با جزییاتم میگن واقعا به این فکر نمیکنید که اینا پاک نمیشه و هرکسی تو نت میتونه بخونه؟شاید شوهر خودت یروز ببینه بخونه آخه
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
بله عزیزدلم دیشب اولین بار بود یکم زیر شکمم درد میکنه و تیر میکشه ولی بهترین ساعتهای عمرم بود حس کردم انقدری که کنار اون اروم میشم کنار هیچ کس نمیتونم اروم بشم خیلی درد داشت اون لحظه ولی بعدش عادی شد برای شما چطور بود نوع پردتون?درد و خونریزی داشتین?
از صدای سخن عشق ندیدم خوش تر یادگاری که در این گنبد دوار بماند...حضرت سعدی Mona & Alison married in 5/۱۲/۱۴۰۲
آرزو میکنم همه شادی و عشق و خوشبختی رو تجربه کنند.
ولی خیلی جالبه، من تا یک ماه بعد از عروسی نمیتونستم رابطهی کامل داشته باشم.😁 یعنی اون پروسهی عروس شدنم یک ماه طول کشید.😂😂😂😂 الان که میبینم تاپیکها رو که خانما میگن همسراشون شاکین و رابطه کامل میخوان، فکر میکنم شوهرم چقدر مظلوم بود که چیزی نمیگفت بهم😁
کسی که ادب میکارد، دوستی درو میکند؛ و کسی که مهربانی میکارد، عشق گردآوری میکند.
بله عزیزدلم دیشب اولین بار بود یکم زیر شکمم درد میکنه و تیر میکشه ولی بهترین ساعتهای عمرم بود حس کر ...
ما خودمون نمیخواستم بعدش داشتیم عشق بازی میکردیم یه دفعه اون اتفاق افتاد و من پردمو از دست دادم خیلی خونریزی داشتم خیلی خیلی یعنی شوهرم تعجب کرده بود خیلی گریه کردم شوهرم هم ناراحت شده بود آخه میخواستیم بعد عروسی باشهطخاطره بدی بود،۲ماه بعد اونکارا ما رابطه برقرار کردیم🥰
شمارو به امام حسین قسمتون میدم رد نشین توروخدا یه صلوات بفرستین برا حاجتم(اللهم صلی علی محمد و آل محمد)هرکس دعا کرد بگه براش صلوات بفرستم.
خب خوبه بازم خونریزی داشتی😑 البته همه چی بستگی به شعور طرف مقابل داره ولی خب من احساس میکنم ارتجاعی ...
اره واقعا انقدر نگرانی نداشت😂😂ولی اصلااا نه خانواده من نه خانواده اون رسم مسخره دستمال رو نداریم هنگ میکنم بعضی تاپیکا میبینم هنوز رسم دستمال دارن ارتجاعی دردش کمتره مال من خیلی بد بود مدلش اذیت شدم یکم من واقعا هنوز تو شوکم تموم شد یعنی?😂
عزیز اینجا نمیتونم تعریف کنم. درخواست دوستی بدم بهت?اینجا بگم میگن خانما لحافاتونو جمع کنید میخواایمم رد شیم😂😂