2821
2789
عنوان

نامزدی

| مشاهده متن کامل بحث + 35119 بازدید | 342 پست
 مجردم ولی خب هرموقع ازدواج‌ کردم میام ازت میپرسم 😅🙏🏻

خوشبخت بشی ایشالله یه شوهر خوب سالم و باشخصیت عین خودت مهربون خدا بهت برسونه  

از صدای سخن عشق ندیدم خوش تر یادگاری که در این گنبد دوار بماند...حضرت سعدی        Mona & Alison    married in 5/۱۲/۱۴۰۲
بله عزیزدلم دیشب اولین بار بود یکم زیر شکمم درد میکنه و تیر می‌کشه ولی بهترین ساعتهای عمرم بود حس کر ...

پس قبول کردی ؟

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست💜🙂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پس قبول کردی ؟

نمیذاشت تا عروسی بکشه گفتم حداقل با دعوا و گریه و زاری پیش نریم اره قبول کردم اولش دلشوره داشتم خیلی راضی نبودم دوستان گفتم ماهم رابطه داشتیم چیزی نشده بعد من خیلی عجیب غریب بهش گیر میدادم خونه مامانم و خونه پدرش که می‌رفتیم من نمیذاشتم زیادی بهم نزدیک بشه فقط خونه خودش باهاش راحت بودم هر روز کارم شده بود بپیچونمش ولی دیشب خیلی شب قشنگ و تکرار نشدنی بود  

از صدای سخن عشق ندیدم خوش تر یادگاری که در این گنبد دوار بماند...حضرت سعدی        Mona & Alison    married in 5/۱۲/۱۴۰۲
چی میخونی؟ مدرکت چیه؟ 

اقتصاد سال سومم لیسانس فعلا تا بعدش خدا بزرگه

قربونت عزیزدلم مرسییی     یه عروسی نی نی سایتی دعوتین😂😂

خدانکنه عزیزم ❤️😍

به به حالا من چی بپوشم؟

به صُبـح می‌رسـد این روزگـارِ دائـم شَـب... :)❤️✨         هيچ چيز دوبار اتفاق نمی افتد و اتفاق نخواهد افتاد! به همين دليل، ناشی به دنيا آمده‌ايم و خام خواهيم رفت!                                     هیچ روزی تکرار نمی‌شود،.                                                                  دو شب شبیه هم نیست،                                                                  دو بوسه یکی نیستند،.                                                                  نگاه ِقبلی مثل ِنگاه ِبعدی نیست...!                                                    بزرگترین مصیبت برای یک انسان این است که: نه سوادِ حرف زدن داشته باشد، نه شعورِ لازم برای خاموش ماندن...                                                                       ‌    👤#ژان_دلابرویه
خدانکنه عزیزم ❤️😍 به به حالا من چی بپوشم؟

عزیزدلمییی  

ای جانمممم قدمت روی چشم شیک بیا چشم جاریم در بیاد به قول نی نی سایتیا😂😂😂😂

قربونت عزیزم 😘❤️

🤣🤣🤭🤭چشممممم

ایشالا خوشبخت شید گلم😍

به صُبـح می‌رسـد این روزگـارِ دائـم شَـب... :)❤️✨         هيچ چيز دوبار اتفاق نمی افتد و اتفاق نخواهد افتاد! به همين دليل، ناشی به دنيا آمده‌ايم و خام خواهيم رفت!                                     هیچ روزی تکرار نمی‌شود،.                                                                  دو شب شبیه هم نیست،                                                                  دو بوسه یکی نیستند،.                                                                  نگاه ِقبلی مثل ِنگاه ِبعدی نیست...!                                                    بزرگترین مصیبت برای یک انسان این است که: نه سوادِ حرف زدن داشته باشد، نه شعورِ لازم برای خاموش ماندن...                                                                       ‌    👤#ژان_دلابرویه
دددقققیقا همسر من همینجوری بود و من همش چهار ماه تونستم مقاومت کنم.....بعدشدیگ ب هدفش رسید....هر وقت ...

بخداااا دهنمو سرویس کرد هر دفعه من میدید اجازه میدی?بریم اتاق ?اره???چرا اذیتم میکنی?زن من نیستی?نکنه میخوای تا ابد دختر بمونی?کشت منو هر دفعه میگفت می‌گفتم بزار بعد عروسی بزار عاقلانه پیش بریم بعد از یک ماه نیم تلاش به خواسته‌اش رسید الان میگه دیدی سخت نبود هواتو داشتم چیزی شد نه..خودشونم میبرن میدوزن دیگه😂😂

بخداااا دهنمو سرویس کرد هر دفعه من میدید اجازه میدی?بریم اتاق ?اره???چرا اذیتم میکنی?زن من نیستی?نکن ...

ع......دادی رفت......کی دادی،😜😜😂😂 اره دیگ‌گناه دارن بعد عمری زن میگیرین ب قول شوهرم دوچرخه میگیرن براشون نمیزارن سوار بشن ما ک بد ندیدیم،😜😂😂😂😂😂

https://daigo.ir/secret/2452132653 درخواست دوستی ممنوع....من دیوونه ام یکهوودیدین فحش خواهر مادر دادم،😱🤫😝
قربونت عزیزم 😘❤️ 🤣🤣🤭🤭چشممممم ایشالا خوشبخت شید گلم😍

فداتشممم  

چشمت بی بلا عزیزدلم  

همچنین مهربون جان ایشالله خوشبخت بشی و عاقبت به خیر  

فداتشممم     چشمت بی بلا عزیزدلم     همچنین مهربون جان ایشالله خوشبخت بشی و عا ...

خدانکنه قشنگم 

مرسی عزیزم همچنین❤️😍😘

ع......دادی رفت......کی دادی،😜😜😂😂 اره دیگ‌گناه دارن بعد عمری زن میگیرین ب قول شوهرم دوچرخه میگیر ...

ارری دادم رفت دیشب😂😂دیشب من کلا یه ساعت خوابیدم دیشب یه حال خواستی بود انگار اروم شدیم هر دومون من که اون. لحظه بغضم ترکید یه جیغی کشیدم حس کردم حنجرمم هم پاره شد دستمو محکم گرفته بود نزنم تو صورتش چک بخوره یا بخوام دربرم بعد ناخنامو کردم تو گوشت تنش ولی هیچی نگفت😂😂😂😂

ارری دادم رفت دیشب😂😂دیشب من کلا یه ساعت خوابیدم دیشب یه حال خواستی بود انگار اروم شدیم هر دومون من ...

آخیییی مباااااارکه ورود ب دنیای زنانگیت،♥️

دیگه شوهرت اروم گرفت.....

https://daigo.ir/secret/2452132653 درخواست دوستی ممنوع....من دیوونه ام یکهوودیدین فحش خواهر مادر دادم،😱🤫😝
ع......دادی رفت......کی دادی،😜😜😂😂 اره دیگ‌گناه دارن بعد عمری زن میگیرین ب قول شوهرم دوچرخه میگیر ...

چقدر سوتی دادم و پر بود از گرمای عشق اون خیلی گرمه خیلیییی دیشب خیلی شب خاطره انگیزی بود   بهت درخواست میدم میگم چی شد دیشب اینجا بگم هم تاپیک میترکه هم تعلیق میشم جالبم نیست😂😂😂😂

2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز