2821
2789
عنوان

نامزدی

| مشاهده متن کامل بحث + 35117 بازدید | 342 پست
دمت گرم ک تونستی،من کلا میترسم و برای همین ازدواج نمیکنم،منم از لمس و...گر میگیرم تاحدودی😅

چرا ترس?من خیلی اوضاعم خراب دکتر میرفتم بعد به مکان هم بستگی مثلا خونه بابام بود یا پدرشوهرم من حالم بد بود استرس داشتم کسی داخل نیاد یهویی بعد یه بار معاشقه میکردیم مامانم اومد تو اتاق فقط مامانم از خجالت سینی رو گذاشت رو میز رفت😂😂

از صدای سخن عشق ندیدم خوش تر یادگاری که در این گنبد دوار بماند...حضرت سعدی        Mona & Alison    married in 5/۱۲/۱۴۰۲
دمت گرم ک تونستی،من کلا میترسم و برای همین ازدواج نمیکنم،منم از لمس و...گر میگیرم تاحدودی😅

بعد خونه خودش باهام راحته منم همینطور خیالمون راحتره کسی نیست من تپش قلب نفس تنگی عرق ریزه خیلی بده ولی گرم بودن اون خخیلی کمک میکنه ارامش بگیری ایشالله خوشبخت بشی و عاقبت بخیر عزیزدلم یه بخشی از زندگیه برای همه پیش میاد من دکتر رفتم برای این مشکل بهم قرص داد

از صدای سخن عشق ندیدم خوش تر یادگاری که در این گنبد دوار بماند...حضرت سعدی        Mona & Alison    married in 5/۱۲/۱۴۰۲

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

چه قشنگ و رمانتیک. آرزو میکنم همه‌ شادی و عشق و خوشبختی رو تجربه کنند. ولی خیلی جالبه، من تا یک ...

قربونت برم  

منم همینطور همه طعم عشق واقعی رو بچشن و خوشبخت بشن

وااییییییی بنده خدا😂😂😂😂مال من میخواست بره شکایت کنه سر این قضیه بابا بزار سه ماه دیگه نه تو زن منی باید رراضیم کنی انقدر گفت دهانمو صاف کرد😂😂دیشب خیلی ترسیده بودم اولش میخواستم بگم میشه بزاریم بعدا دید دارم زل زل نگاهش میکنم گفت امشب دیگع نمیتونی دربری😂😂

ببین درس خیلی مهم نیس سرکارت بمون و مستقل باش همین 

اره بابا کار میکنم ولی میخوام برم بانک متصدی بشم پسرعمموم رییس بانکه میتونه اوکی کنه کارشو دوست دارم تمیزه و بی دردسر برای خانم عالیه الان وقتایی ازادم کار انجام میدم نقاش هستم سفارش میگیرم اموزش میدم علاوه بر اون ناخنکار هم بودم خیلیییی درامدش خوبه نامزدم قبول نمیکنه برم میگه محیطشو دوست ندارم الان دستیار دندون پزشکم خوبه فعلا تا شغل اصیلمو نرفتم 

شما چی?شاغل هستین?مدرکتون چیه?

ما خودمون نمی‌خواستم بعدش داشتیم عشق بازی میکردیم یه دفعه اون اتفاق افتاد و من پردمو از دست دادم خیل ...

عزیزدلم ادم اماده نباشه یهو بشه دردش خیلی زیادتر میشه خوشبخت بشی عزیزدلم عاشق بمونید همیشه   

مال من نوع پردم باعث شد خیلی درد بکشم وگرنه بعدش عادی شد دردش خونریزی هم نسبتا شدید بود...

چقدر سوتی دادم و پر بود از گرمای عشق اون خیلی گرمه خیلیییی دیشب خیلی شب خاطره انگیزی بود   به ...

ها باش منتظرم پس،👍

https://daigo.ir/secret/2452132653 درخواست دوستی ممنوع....من دیوونه ام یکهوودیدین فحش خواهر مادر دادم،😱🤫😝
ولی خیلی مراقبم بود خیلی نازمو میکشید لوسم میکرد نوازشم میکرد

ای جووووووونممم  

عشقتون پایدار عزیزم نامزد منم همینه دیشب گریمم گرفت اولش بغلم کرد یکم اروم شم بعد صبر کرد یه خورده حالم بهتر شه بعد ادامش رو انجام داد بعضی وقتا خیلی مظلومن😂😂

آخیییی مباااااارکه ورود ب دنیای زنانگیت،♥️ دیگه شوهرت اروم گرفت.....

قربونت برم مرسی عزیزدلم   

اره بهتر شد مخ منو سایید میگه امشب بازم هستی?? معلومه اروم شده😂 الان بیرونه نیم ساعت دیگه خونست میبینه خانم خونه شام نذاشته میخوام مرغ بزارم با زرشک پلو خیلی خوشبحالش میشه دیگه😂

زنگ بزنم بگم خورشت کرفس داریم دیگه خونه نمیاد😂😂😂😂

قربونت برم مرسی عزیزدلم     اره بهتر شد مخ منو سایید میگه امشب بازم هستی?? معلومه اروم ش ...

من ک همین الان زااااارت پریود شدم نمیدونم چجوری این مصیبت وارد شده رو بهش بگم،😂😂

https://daigo.ir/secret/2452132653 درخواست دوستی ممنوع....من دیوونه ام یکهوودیدین فحش خواهر مادر دادم،😱🤫😝

اسییی در خواستت دادم منم  عقدم و دخترم  هنو تعریف کن ببینمممم😂😂🦦مردم از کنجکاوی

یجوری این دلم میخوادتت که اصلا خوشبحالت:> گاهی با بخشیدن دوباره یه آدم یه خودمون لطف نمی‌کنیم،فقط یه بار دیگه خودمونُ حیف میکنیم✨لبخند روی لبای من بخاطر وجود‌‌گرم‌ توعه
مرسی گلم،ایشالا منم بتونم با ترسام کناربیام🥲 مبارکت باشع عروس شدنت💙

قربونت عزیزدلم ترس نداره نمیگم درد نداره ولی اونم یه لحظه ست بعدش احساس نمیکنی

فداتشم مرسی ایشالله عشق واقعی نسیبت بشه عزیزدلم خوشبخت بشی  

2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز