2821
2789
عنوان

نامزدی

| مشاهده متن کامل بحث + 35212 بازدید | 342 پست
قشنگ معلومه یه عده ترشیده یه حسودن همشونا😂

به خدا از حسودی میگن پسری همیشه همینه حرفشون وقتی پر بازدیده یا داری از عشق حرف میزنی میگی شوهرم نامزدم باهام خوبه سریع میگن این حرفو😂😂تاپیکای مادرشوهرم کتکم زد و شوهر داره خیانت میکنه و خواهر شوهرم اینجوری گفت حق هستن کلا خانما رو نمیتونن ببینن الان من جرات ندارم بگم دیشب چیشد واقعا شب قشنگی بود درسته استرس داشتم ولی پر از عشق بود♥️♥️

از صدای سخن عشق ندیدم خوش تر یادگاری که در این گنبد دوار بماند...حضرت سعدی        Mona & Alison    married in 5/۱۲/۱۴۰۲
راستی چیشد رفتین بیرون؟ بعدش رفتین خونه؟؟؟؟؟؟؟؟

اره عزیزدلم بیرون رفتیم اولش که کلافه کننده بود ترافیک وحشتناک قفل بود رسیدیم رفتیم شام خوردیم رستوران از اونجا اصرار داشت بریم خونه گفتم قول دادی قبلش بریم بام رفتیم اونجا جای دوستان خالی از اونجا یه راست اومدیم خونه نمیدونم تعریف کنم جنبش هست چی شد اخه دوستان امادن نی نیار تگ کنن فقط یه عده هم که از عشق صحبت میکنی و میگی حالم با نامزدم همسرم خوبه انگار اتیش میگیرن میگن پسری اصلا نظرشون مهم نیست میدونی عادت کردن یکی از خوشی هاش بگه سریع میگن دروغ میگی مردی بعد تاپیک شوهرم خیانت میکنه مادرشوهرم بهم اینو میگه چرا همش انرژی منفی چرا از خوشبختیمون نگیم?!!اخه تاپیکای قبلیم اصلا اسم نامزدمم نیاوردم یا تو تاپیکای دیگه خیلی موقعها هستم ولی تابحال دل کسی رو نشکستم اومدم اینجا بخاطر این بود دوست داشتم حال خوبمو با دوستان اشتراک بزارم ♥️♥️♥️

از صدای سخن عشق ندیدم خوش تر یادگاری که در این گنبد دوار بماند...حضرت سعدی        Mona & Alison    married in 5/۱۲/۱۴۰۲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزبزم حتما پیگیرباش که دلیل این استرس و گر گرفتن چیه از خجالته، نگرانیه، خدایی نکرده تورابطه بعدا مش ...

دکتر رفتم میگه بیشتر باهم باشید بزار این دلهره کم بشه بهم قرص هم داده موقعی که تپش قلب میگیرم بخورم نمیدونم چی شد دلم راضی شد به این کار ولی اولش اذیت شدم باز همون حالات رو داشتم گذاشت یکم اروم بشم بعد انجامش بدیم

دکتر رفتم میگه بیشتر باهم باشید بزار این دلهره کم بشه بهم قرص هم داده موقعی که تپش قلب میگیرم بخورم ...

تعریف کن چی شد همه که آنلاین نیستن فوقش سریع حذف میکنی ،منم سه ماهه عقدم و استرس اینکارو دارم چجوری تو که نمیذاشتی نزدیکت بشه تونستی براحتی انجام بدی 

خوش میگذره نترس  من ک باردارم ۳ ماههرابطه کامل ب چش ندیدم تازه عروسم هستم  البته من ت دو ...

اایییی جونممممم ایشالله به سلامتی به دنیا بیاد کوچولوووو خوشگل♥️♥️

اها پس تنها نیستم من مرسی عزیزدلم فعلا برم صبحونه بخورم از گشنگی حالم داره بهم میخوره...

تعریف کن چی شد همه که آنلاین نیستن فوقش سریع حذف میکنی ،منم سه ماهه عقدم و استرس اینکارو دارم چجوری ...

نه اینکه نزارم چرا بعضی وقتا خونه خودش بودیم راحت تر بودیم استرس میگیرم خونه ما باشه یا خونه پدر شوهرم احساس میکنم الانه که در رو باز کنن بیان تو بخاطر همین بهم سخت میگذره دیشب اولش بازم همون حالت شدم تپش قلب شدید یه قرص کوچولو داده دکترم این موقع بخورم مثل مسکن می‌مونه برای من چرا گزینه حذف نداره?میفرستم اون سه نقطه دیگع نیست میخوای درخواست بدم اونجا تعریف کنم?میترسم بترکه تاپیک

منی که دوازده سال متاهلم نمی‌دونم قرص اورژانسی چه شکلیه چطور شوهرت قرص شناخت جای سواله برام امیدوار ...

عزیزدلم ایشون یه مدلت پزشکی قانونی کار میکردن بخاطر کاراموزی یه دوره رفت اونجا بایدم بشناسه بعد من اینو خیلی وقته خریدم با ماژیک روش نوشته بودم قاطی نشه با قرصای دیگه بعد تعدادش از قرصای دیگه خیلی کمتره

ممنون عزیزدلم همچنین شما🌹🌹

وای خدا🤣🤣🤣🤣

خیالتون راحت شدا دیشب فقط نی نی سایت رو فحش میدادم😂😐

نه اینکه نزارم چرا بعضی وقتا خونه خودش بودیم راحت تر بودیم استرس میگیرم خونه ما باشه یا خونه پدر شوه ...

آره از ترس و اینا بگو چون منم تپش میگیرم و استرس شدید از الان غصمه چجوری اون شب و تحمل کنم ، آخه من مشکلی هم که دارم اینه که همسرم ترسوتر از خودمه😒 تا بگم آخ شب میشه می‌شناسمش ،ولی خوبی همسر تو اینه که مصمم هست و‌نترس و این خودش خیلی کمک کرده برای اینکار

کار خودشو کرد بالاخره    

مبارکههههه عزیزم🤣🤣🤣❤️

به صُبـح می‌رسـد این روزگـارِ دائـم شَـب... :)❤️✨         هيچ چيز دوبار اتفاق نمی افتد و اتفاق نخواهد افتاد! به همين دليل، ناشی به دنيا آمده‌ايم و خام خواهيم رفت!                                     هیچ روزی تکرار نمی‌شود،.                                                                  دو شب شبیه هم نیست،                                                                  دو بوسه یکی نیستند،.                                                                  نگاه ِقبلی مثل ِنگاه ِبعدی نیست...!                                                    بزرگترین مصیبت برای یک انسان این است که: نه سوادِ حرف زدن داشته باشد، نه شعورِ لازم برای خاموش ماندن...                                                                       ‌    👤#ژان_دلابرویه
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز