2789
عنوان

نامزدی

| مشاهده متن کامل بحث + 35798 بازدید | 342 پست
خریدم براش رز قرمز یه شاخه نبود دسته گل گرفته بودم مرسی عزیززدلم خوشبخت بشی طعم خوشبختی و عشق رو بچش ...

مرسی فداتشم😘همچنین

شنیدم دعای نی نی سایتی ها زود برآورده میشه،میشه در حقم خواهری کنین دعام کنین تا به عشقم برسم🥲متعهد به قلب یار(e)...یاد بگیر هیچ وقت نا امید نشی..🕊🌱 چون امید تنها قدرتیه که میتونه تو رو به مقصدت برسونه(:️ https://t.me/nimiazghalbm_ea                                 لینک کانال تلگرامم لطفا عضو شین خوشحال میشم اونجام حمایتم کنین🥲
آره از ترس و اینا بگو چون منم تپش میگیرم و استرس شدید از الان غصمه چجوری اون شب و تحمل کنم ، آخه من ...

باشه عزیزدلم نامزدت خیلی باید کمک کنه این وسط من بد بودم عوض اون گرمه گرمه غصه نداره نترس الان ناهار خوردیم جاتون خالی اون با تلفن حرف میزنه منم نشستم رو مبل با گوشی ور میرم ولی دردشو بگم اولش جیغ زدم تخلیه بشم نمیزدم سکته میکردم فکر کنم پرده گوشش پاره شد ولی مردا کلا دوست  دارن تو رابطه فکر کنن درد میکشی عجیبه ولی دیشب قشنگ درکش کردم

از صدای سخن عشق ندیدم خوش تر یادگاری که در این گنبد دوار بماند...حضرت سعدی        Mona & Alison    married in 5/۱۲/۱۴۰۲

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣خوش گذشتتتتت؟

اولش یکم حالم بد بود تپش قلب داشتم ولی گذاشت اروم شم بعد ادامه داد عالیییی بود♥️خیلی خوب اروم میکنه رفتم اتاق گفت لباس خواب بپوش دیدم برام ی لباس خواب قرمززززز جیگری خریده گفت تو کمده پوشیدمش رژ لب قرمز زدم در نزده اومد تو رفت نشست رو صندلی دیدم داره چشماش خمار میشه انگار برق گرفته بودش گفت احتمالا عروسی رو بندازیم جلو ولی من کلی کارام مونده

از صدای سخن عشق ندیدم خوش تر یادگاری که در این گنبد دوار بماند...حضرت سعدی        Mona & Alison    married in 5/۱۲/۱۴۰۲
وای تو که اینقدر استرس داشتی نزدیک هم نمیشد بشه چطور اینقدر راحت کار انجام شد میشه بگی؟ منم عقدم و پ ...

تو یکی از تاپیکات دیدم شوهرت لرز میگیره وقتی بهش دست میزنی?تو گرمتری?یا نامزدتون?

عزیزدلم درخواست دادم بهت

اولش یکم حالم بد بود تپش قلب داشتم ولی گذاشت اروم شم بعد ادامه داد عالیییی بود♥️خیلی خوب اروم میکنه ...

آخییی🥹🥰خب خداروشکر

میگم یه سوال شما نوع پردتون رو میدونستین؟ خونریزی و درد داشتین ؟

🤍🌱️ 
آره از ترس و اینا بگو چون منم تپش میگیرم و استرس شدید از الان غصمه چجوری اون شب و تحمل کنم ، آخه من ...

حالا بیشتر حرف میزنیم درخواست دادم اینجا نمیشه ولی خیلی رمانتیکه نامزدم♥️اسانسورو زد اومدیم بالا تو اسانسور بوسم کرد چشمامو گفت ببندم رفتیم تو خونه همه چراغها خاموش بود شمع روشن کرده بود کف زمین گل رز پر پر کرده بود االبته پیش نوازی قبلش خیلی کمکم کرد کمتر برم تو حالت شوک اونم خیلی باید کمکت کنه تا ارامش داشته باشی♥️♥️♥️

آخییی🥹🥰خب خداروشکر میگم یه سوال شما نوع پردتون رو میدونستین؟ خونریزی و درد داشتین ؟

فدداااتششممم نی نی سایت اومدم حرف زدم خیلی بهتر شدم مرسی♥️♥️

دختر عموم ماماست رفتم پیشش گفت برای من نوعش تیغه ایه یعنی دو سوراخه خدا خدا میکردم ارتجاعی باشه میگن ارتجاعی دردش کمتره

ارهههههه خونریزی که بله نسبتا زیاد بود نوار گذاشتم پرو میگه تختمو کثیف کردی😂😂الان فقط یکم زیر دلم درد میگیره اون موقع که رسید به اون مرحله که تموم کنه بغضم ترکید دستمو گرفت جیغی کشیدم حس کردم حنجرم جر خورد ولی دردش همون لحظه ست وگرنه اماده باشی اذیت نمیشی منم فکر میکردم دردش خیلیه..نمیشه اینجا بگم چی شد اصلا چجوری با اون حالی که داشتم این کارو کردم چه سوتی هایی دادمم واییی😂😂😂😂

بگو دوست دارم اولین رابطم تو خونه خودم باشه اونم شب عروسیم باشه ....وگرنه ربطی ب بعدا ول کردنو اینا نپاره من فقط دلم نیخاد اون موقع از دخترونگیم خدافزی کنم ی همچین چیزی بگو

اولش یکم حالم بد بود تپش قلب داشتم ولی گذاشت اروم شم بعد ادامه داد عالیییی بود♥️خیلی خوب اروم میکنه ...

عع عروس شدی گلم؟

شمارو به امام حسین قسمتون میدم رد نشین توروخدا یه صلوات بفرستین برا حاجتم(اللهم صلی علی محمد و آل محمد)هرکس دعا کرد بگه براش صلوات بفرستم.
فدداااتششممم نی نی سایت اومدم حرف زدم خیلی بهتر شدم مرسی♥️♥️ دختر عموم ماماست رفتم پیشش گفت برای من ...

خب خوبه بازم خونریزی داشتی😑 البته همه چی بستگی به شعور طرف مقابل داره ولی خب من احساس میکنم ارتجاعی هستم و خونریزی ندارم🫢🫢🫢برا همین

ولی خب میرم پیش متخصص ان شاالله 🩷

خداروشکر به خیر گذشت(:

دیدی الکی میترسیدی😅😅😅

🤍🌱️ 
آخییی🥹🥰خب خداروشکر میگم یه سوال شما نوع پردتون رو میدونستین؟ خونریزی و درد داشتین ؟

بعد میدونی جالبیش چیه مامانم از دیشب زنگ نزده زنگ زدم گفتم کجایی?گفت رفتم پیش خالت چیزی شده?کاری داری? انقدر بیخیال بوده😂😂

الان گیر داده میگه امشب پیش خودم باش بازم باهم باشیم گفتم امتحان میخوام بدم گفت میرسونمت دانشگاه بمون موندم بمونم یا برم? خونه خودمون ...میگم برم خونه خودمون ناراحت میشه میگه خونه تو اینجاست کجا میخوای بری?😂😂