2821
2789
عنوان

نامزدی

| مشاهده متن کامل بحث + 35283 بازدید | 342 پست
استارتر خب بنده خدا راس میگه قشنگی نامزدی به همین شیطنتا و استرساشه دیگه  آقایون از پس زده شدن ...

استارتر گول خورده😂😂 اقا جدی جدی چند دقیقه دیگه خونشم همین شیطنتهاست که دو دقیقه معلوم نیست چه اتفاقی میافته من دارم میرم...

از صدای سخن عشق ندیدم خوش تر یادگاری که در این گنبد دوار بماند...حضرت سعدی        Mona & Alison    married in 5/۱۲/۱۴۰۲
چرا فکر میکنم تاپیک ساختگیه؟

چون ساختگیه عزیزم

تو با نامزدت بام تهران باشی نامزدت رو پات دراز کشیده باشه پامیشی میایی نی نی سایت کامنت ریپلای میکنی؟

•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

باور نمیکنی خیلی حس بدیه احساس میکنم دارم  خفه میشم عرق ریزه حالت تهوع دقیقا گفت چیه از من چندش ...

عزبزم حتما پیگیرباش که دلیل این استرس و گر گرفتن چیه از خجالته، نگرانیه، خدایی نکرده تورابطه بعدا مشکل نداشته باشی.  به شناخت خودت برمیگرده آیا ممکنه بزور کارشو بکنه؟ عزیزم این میشه تجاوز اصلا دلیلی نداره این کارو بکنه. با مهربونی و ملایمت وعشقی که نسبت بهش داری بگو منم نمیتونم تحمل کنم و لحظه‌شماری میکنم که رابطه داشته باشیم اما اگه برای هم احترام قائلیم باید صبوری کنیم و طور دیگه خواسته های همو برآورده کنیم. ببین راضی میشه یا فقط با رابطهکامل حالش خوب میشه کهدر اینصورت انتخاب با خودته عزیزم

بابا جونم خواهرمم اومد پیشت خیلی مواظبش باش 🫂جون عزیز خودت تنهاش نزار ما که تلاشامون بی نتیجه موندو خدایی نبود که کمکمون کنه. اما تو مهربونی، تو پدری، تو بچه هاتو دوست داری بغلش کن تا جای درداش خوب بشه و آروم بگیره.... فقط دعا کن زودتر بیام پیشتون 🥀🥀
منم جا خوردم اینو گفت حس.کردم چقدر زن بی ارزشه چقدر باید توهین بشنوه چقدر باید خورد بشه نمیخوام بحث ...

راستی چیشد رفتین بیرون؟ بعدش رفتین خونه؟؟؟؟؟؟؟؟

بابا جونم خواهرمم اومد پیشت خیلی مواظبش باش 🫂جون عزیز خودت تنهاش نزار ما که تلاشامون بی نتیجه موندو خدایی نبود که کمکمون کنه. اما تو مهربونی، تو پدری، تو بچه هاتو دوست داری بغلش کن تا جای درداش خوب بشه و آروم بگیره.... فقط دعا کن زودتر بیام پیشتون 🥀🥀
من تو دوران عقد داشتم  و ب شدت پشیمونم ک داشتم  وا نده اصلا  بزار هلاکت شه

عزیزدلم فکر نکنم امشبو از دست بده یه بطری اب معدنی خرید ریخت تو چاییش خنک شه زود تر بیایم خونه 😂😂😂😂به نظرت مجال فکر کردن میده قلبم داره میاد تو دهنم اصلا تو فکرش نبود فضول در کیفمو باز کرد دید قرص توشه فکر کرد من میخوام حتما رابطه داشته باشم امشب دیدم گل از گلش شکفت گذاشته بودم اگه اتفاقی افتاد بخورم:////

از صدای سخن عشق ندیدم خوش تر یادگاری که در این گنبد دوار بماند...حضرت سعدی        Mona & Alison    married in 5/۱۲/۱۴۰۲
اقا من واقعا امادگیشو ندارم شوخی شوخی دارم میرم خونش دوباره دارم یه حالتی میشم من پییاده میشم😂😂

خوش میگذره نترس 

من ک باردارم ۳ ماههرابطه کامل ب چش ندیدم تازه عروسم هستم 

البته من ت دوران عقد داشتم حسابی اونم دوسالللل 

ولی الان شوهرم دیگ نمیخاد ینی میرم سمتش پسم میزنه میگ بچم از حسم و این حالم واجب تره 

البته دکترم قدغن کرده چون جفتم پایینه