سلام دوستان الان تقریبا یک ماه و خورده ای هست عقد کردم اردیبهشت ماه عروسی میکنیم خیلیم همدیگرو دوست داریم تو دانشگاه اشنا شدیم ولی مشکلم اینجاست نامزدم میگه چرا رابطه کامل نداشته باشیم ما که مال همیم دلم هیچ جوره راضی نیست
بهم گفت مگه چی میشه میترسی ولت کنم بعدم خندید ???این حرفو زد حالم بد شد...مسمم تر شدم برای اینکه رابطه کامل نداشته باشم میترسم اخه اطرافیانم هم با من موافقا که نباید دوران عقد رابطه کامل داشت بعدم میگه تو روابطمون منو راضی نمیکنی اخه من چیکار باید بکنم که نکردم???باهاش بحثم شد برای اولین بار زنگ میزنه رد تماس میزنم نمیدونم چی بگم?درسته تو دوران عقد???
از صدای سخن عشق ندیدم خوش تر یادگاری که در این گنبد دوار بماند...حضرت سعدی Mona & Alison married in 5/۱۲/۱۴۰۲
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
باور نمیکنی خیلی حس بدیه احساس میکنم دارم خفه میشم عرق ریزه حالت تهوع دقیقا گفت چیه از من چندش ...
عزبزم حتما پیگیرباش که دلیل این استرس و گر گرفتن چیه از خجالته، نگرانیه، خدایی نکرده تورابطه بعدا مشکل نداشته باشی. به شناخت خودت برمیگرده آیا ممکنه بزور کارشو بکنه؟ عزیزم این میشه تجاوز اصلا دلیلی نداره این کارو بکنه. با مهربونی و ملایمت وعشقی که نسبت بهش داری بگو منم نمیتونم تحمل کنم و لحظهشماری میکنم که رابطه داشته باشیم اما اگه برای هم احترام قائلیم باید صبوری کنیم و طور دیگه خواسته های همو برآورده کنیم. ببین راضی میشه یا فقط با رابطهکامل حالش خوب میشه کهدر اینصورت انتخاب با خودته عزیزم
بابا جونم خواهرمم اومد پیشت خیلی مواظبش باش 🫂جون عزیز خودت تنهاش نزار ما که تلاشامون بی نتیجه موندو خدایی نبود که کمکمون کنه. اما تو مهربونی، تو پدری، تو بچه هاتو دوست داری بغلش کن تا جای درداش خوب بشه و آروم بگیره.... فقط دعا کن زودتر بیام پیشتون 🥀🥀
منم جا خوردم اینو گفت حس.کردم چقدر زن بی ارزشه چقدر باید توهین بشنوه چقدر باید خورد بشه نمیخوام بحث ...
راستی چیشد رفتین بیرون؟ بعدش رفتین خونه؟؟؟؟؟؟؟؟
بابا جونم خواهرمم اومد پیشت خیلی مواظبش باش 🫂جون عزیز خودت تنهاش نزار ما که تلاشامون بی نتیجه موندو خدایی نبود که کمکمون کنه. اما تو مهربونی، تو پدری، تو بچه هاتو دوست داری بغلش کن تا جای درداش خوب بشه و آروم بگیره.... فقط دعا کن زودتر بیام پیشتون 🥀🥀
من تو دوران عقد داشتم و ب شدت پشیمونم ک داشتم وا نده اصلا بزار هلاکت شه
عزیزدلم فکر نکنم امشبو از دست بده یه بطری اب معدنی خرید ریخت تو چاییش خنک شه زود تر بیایم خونه 😂😂😂😂به نظرت مجال فکر کردن میده قلبم داره میاد تو دهنم اصلا تو فکرش نبود فضول در کیفمو باز کرد دید قرص توشه فکر کرد من میخوام حتما رابطه داشته باشم امشب دیدم گل از گلش شکفت گذاشته بودم اگه اتفاقی افتاد بخورم:////
از صدای سخن عشق ندیدم خوش تر یادگاری که در این گنبد دوار بماند...حضرت سعدی Mona & Alison married in 5/۱۲/۱۴۰۲