rezhhhvcfggg مدیر عضویت: 1402/06/31 تعداد پست: 211 عنوان ورزش | مشاهده متن کامل بحث + 309 بازدید | 46 پست ورزش های هوازی ب چی میگن و اینکه ورزش خونگی برا آب کردن شکم چیه 1402/11/02 | 14:07 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
rezhhhvcfggg مدیر استارتر عضویت: 1402/06/31 تعداد پست: 211 روزی سه چهار لیوان انشالله ک جاهای دیگت لاغر نمیشه شاید یکم یکی دوسانت لباسات از بازو و اینا گشاد بش ... دمت گرم از کمکت خدا خیرت بده
افسر،ارشد،ارتش،اتریش عضویت: 1402/03/08 تعداد پست: 7115 وزنم همه چی عالیه. فقط چون ی مقدار قاطی پاتی زیاد خوردم شکم در آوردم. وزنم 62. قدم 173 حذف نهار قشنگ شکمو تخت میکنه ماساژ شکم هم خوبه با روغن هرروغنی خاستی یک نفر پیش فلک ریش گرو بگذارد،تا که دست از سر ازردن ما بردارد تاپیک های درسی مربوط ب من نیست کاربری دست دونفر بود💥
rezhhhvcfggg مدیر استارتر عضویت: 1402/06/31 تعداد پست: 211 خب ببین صبحونه دوتا تخم مرغ ابپز بخور بعد تو فلاکس چایی ی تیکه چوب دارچین ی تیکه چوب زردچوبه ... راستی تو وعده. غذاییم برنج و ابنا یخورم مورد نداره؟
nafas45267 عضویت: 1402/09/03 تعداد پست: 30707 راستی تو وعده. غذاییم برنج و ابنا یخورم مورد نداره؟ بخور کم بخور برنج قهوه ایی هم میتونی بخوری هم سیر کننده هست هم چاق نمیکنه هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖
rezhhhvcfggg مدیر استارتر عضویت: 1402/06/31 تعداد پست: 211 بخور کم بخور برنج قهوه ایی هم میتونی بخوری هم سیر کننده هست هم چاق. نمیکنه امروز این ورزشارو انجام دادم. ولی شب ی قدری گشنم شد ک دو برابره هر شب خوردم. عب نداره؟؟ 🤦
nafas45267 عضویت: 1402/09/03 تعداد پست: 30707 امروز این ورزشارو انجام دادم. ولی شب ی قدری گشنم شد ک دو برابره هر شب خوردم. عب نداره؟؟ 🤦 😥عیب داره هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖
rezhhhvcfggg مدیر استارتر عضویت: 1402/06/31 تعداد پست: 211 😥عیب داره مطمعنی؟؟؟ رشته هایه من پنبه نشه ها😂😂😂امروز انقد پروانه زدن زدم بشین پاشو رفتم همه جام درد میکنه زیاد میخورم زحمت هام ب هدر نره!!!
nafas45267 عضویت: 1402/09/03 تعداد پست: 30707 مطمعنی؟؟؟ رشته هایه من پنبه نشه ها😂😂😂 امروز انقد پروانه زدن زدم بشین پاشو رفتم همه جام در ... چی خوردی حالا چقدر خوردی؟ هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖
rezhhhvcfggg مدیر استارتر عضویت: 1402/06/31 تعداد پست: 211 چی خوردی حالا چقدر خوردی؟ ی ظرف خیلی. (از این بشقابها توش بزنج میخورن) پر سیب زمینی سرخ کرده خوردم
nafas45267 عضویت: 1402/09/03 تعداد پست: 30707 ی ظرف خیلی. (از این بشقابها توش بزنج میخورن) پر سیب زمینی سرخ کرده خوردم سیب زمینی سرخ کرده کلا نخور کبد چرب میکنه چای سبز دم کن بخور الان هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖
rezhhhvcfggg مدیر استارتر عضویت: 1402/06/31 تعداد پست: 211 سیب زمینی سرخ کرده کلا نخور کبد چرب میکنه چای سبز دم کن بخور الان چایی سبز نخریدم هنوز. ی چی دیگ جایگزینش بگو تا فردا چایی سبز بخرم
nafas45267 عضویت: 1402/09/03 تعداد پست: 30707 چایی سبز نخریدم هنوز. ی چی دیگ جایگزینش بگو تا فردا چایی سبز بخرم دارچین داری؟ هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖
rezhhhvcfggg مدیر استارتر عضویت: 1402/06/31 تعداد پست: 211 دارچین داری؟ اره. از همینا ک میریزن رو شعله زرد دگه؟
nafas45267 عضویت: 1402/09/03 تعداد پست: 30707 اره. از همینا ک میریزن رو شعله زرد دگه؟ اره😂دم کن بخور هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖
rezhhhvcfggg مدیر استارتر عضویت: 1402/06/31 تعداد پست: 211 اره😂دم کن بخور چطوری دم کنم. تو آب جوش بریزم؟ 😂😂