2789
چطوری دم کنم. تو آب جوش بریزم؟ 😂😂

اره بریز قوری بعد اب جوش بزار بیست دقیقه شعله کم

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

ورزش هوازی یعنی تنفس سلولی و سوخت و ساز بره بالا تا سلول ها از غنرژی قند و بعدها چربی موجود دربدن استفاده کنن تو این ورزش ها شما ضربان قلبت بالا میره مثل دویدن ،دوچرخه،زومبا و ایروبیک 

ورزش قدرتی کارش تمرکز رو عضلات و ساخت و فرم پهی به عضله است و انگار که باید زوربزنی بدن سازی و تی ار ایکس نمونه اشع

کاربری از ۱۴۰۲با منه. اگر مذهبی و متعصب و معتقد به خرافه و دعا و ....هستید لطفا روی من ریپ نزنید در تاپیک ها هم نظر ندید.

سلام

عزیزم چربی سوزی موضعی نیست ک مثلا فقط بخوای شکمت آب بشه و بقیه جاهات تکون نخوره 

اگ بخوای چربی سوزی کنی اول همه چربی های بدنت باید آب بشه حتی باسن و ،،، 

بعد ک کلا چربی های بدنت از بین رفت شروع ب عضله سازی میکنی 

یادت باشع باسن بزرگ بشرطی زیباس که با عضله ساخته شده باشه ن با چربی 

باید صبور باشی 

اینم بگم که بدن خانم ها با اقایون متفاوته 

هفته ای سه بار بیشتر شکم کار نکن وگرنه باید برای همیشه با کمر باریک خداحافظی کنی 

She’s a whisky in a teacup

سلام عزیزم چربی سوزی موضعی نیست ک مثلا فقط بخوای شکمت آب بشه و بقیه جاهات تکون نخوره  اگ بخوا ...

اسی مون مرده

چرا بزایم پسری٬ جامو بندازه پشت دری ٬ روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری👑👑🤭😁 

سلام عزیزم چربی سوزی موضعی نیست ک مثلا فقط بخوای شکمت آب بشه و بقیه جاهات تکون نخوره  اگ بخوا ...

من پسرم ها.

هنه جام اوکیه فقط همین شکمم بد خوراکی کردم ی مقداری اومده جلو 

پروانه زدن و بشین پاشو و ابنا هم چربی رو آب میکنه؟ 

بله ولی در نظر بگیرد که بدن اول میره سراغ قندخون ،بعد گلیکوژن ذخیره شده در کبدوماهیچه و بعد چربی ها پس بهتره واسه چربی سوزی بیشتر بالای نیم ساعت و حالت ناشتا ورزش کنید 

کاربری از ۱۴۰۲با منه. اگر مذهبی و متعصب و معتقد به خرافه و دعا و ....هستید لطفا روی من ریپ نزنید در تاپیک ها هم نظر ندید.
پس چرا میگن  قبله ورزش تخم مرغ بخورید خوبه!!

جهت پروتئن سازی اون واسه کسیه که قدرتی کار میکنه نه هوازی اگه هدفتون لاغریه هوازی برید اگه عضله سازیه قدرتی

جهت پروتئن سازی اون واسه کسیه که قدرتی کار میکنه نه هوازی اگه هدفتون لاغریه هوازی برید اگه عضله سازی ...

نگاه همه جامعه بدنم خوبه. قدم 173. وزنم 62

ففقط شکممو میخام آب کنم. نمیدونم فک کنم ی مدت بد خوراکی کردم شکم در آوردم 

الان فقط چربی هام و شکمم اب بشه؟ 

برا این باید هوازی بزم یا قدرتی؟ 

قبله ورزش بایذ چیزی بخورم یا ن؟ 

[QUOTE=325782265نگاه همه جای بدنم خوبه. وزنم 62 قدم 173

فقط الان مشکلم اینه شکم در آوردم ی مقداری ناجور شده 

الان میخام شکمم وچربی های اضافی آب بشه 

باید هوازی بزم یا قدرتی؟؟ 

قبلو و بعده ورزش چیزی بخورم با ن؟ 

روزی نیم ساعت ورزش کنم کافیه یا ن؟ 

جهت پروتئن سازی اون واسه کسیه که قدرتی کار میکنه نه هوازی اگه هدفتون لاغریه هوازی برید اگه عضله سازی ...

جای بدنم خوبه. وزنم 62 قدم 173

فقط الان مشکلم اینه شکم در آوردم ی مقداری ناجور شده 

الان میخام شکمم وچربی های اضافی آب بشه 

باید هوازی بزم یا قدرتی؟؟ 

قبلو و بعده ورزش چیزی بخورم با ن؟ 

روزی نیم ساعت ورزش کنم کافیه یا ن؟ 

و اینکه چفد طول میکشه اب شه؟ 

جای بدنم خوبه. وزنم 62 قدم 173 فقط الان مشکلم اینه شکم در آوردم ی مقداری ناجور شده  الا ...

اول که باید تغذیه رو درست کنید مصرف قند و کربوهیدرات خیلی پایین بیاد بجاش فیبر مصرف کنید و پروتئن که طولانی مدت سیر باشید و نرید سراغ تنقلات /شما واسه نتیجه گرفتن باید جفتشو انجام بدید یعنی اینکه هوازی کار کنید تا چربی سوزی کنید و بعد قدرتی انجام بدید تا ماهیچه های شکم تقویت بشه بدنی که ماهیچه میسازه بجای چربی سوخت و سازشم میره بالا و چاق نمیشه و اینکه قبلش خوراکی قند دار یا کربوهیدرات دار نخورید اصلا بهتره ورزش با شکم خالی باشه تا هم سبک و راحت باشید و هم مشکل اپاندیس و گوارش پیش نیاد بعد ورزش هم تا دوساعت چیزی نخورید و مدت زمان ورزشتون هم به نوع ورزشی که میکنید ربط داره مثلا نیم ساعت دویدن با سرعت بالا خیلی اثردهی بیشتری داره تا نیم ساعت پیاده روی اگه باشگاه میتونید برید ورزش trxعالیه اگه نه دویدن و طناب زدن خیلی خوبه واسه هوازی واسه بخش قدرتیش هم پلانک انجام بدید و اینکه چربی شکمی بسیار مقاومه و اخرین بخشیه که چربی سوزی روش انجام میشه باید مرتب و با برنامه باشید اما از اونجایی که وزنتون سالمه و خوبه و بدنتون چربی اضافی نداره زود نتیجه میگیرید خوردن ماست هم برای چربی سوزی خوبه همینطور فلفل سیاه و قرمز و دارچین