2789
اول که باید تغذیه رو درست کنید مصرف قند و کربوهیدرات خیلی پایین بیاد بجاش فیبر مصرف کنید و پروتئن که ...

نگاه الان من صبحا ی تخم مرغ آب پر میخورم بعد از روش ی چایی سبز با دارچین 

بعدش 40 دیقه ورزش میکنم 

بعدش باز ی چایی سبز میخورم 

بعدش ناهار نصف ظرف برنج میخورم باز از روش ی چایی سبز 

شب هم ی چیز سبک میخورم 

اینجوری اوکیه؟؟ 

ی وفت ب جای چربی عضله هامو آب نکنم؟؟؟؟، 🤦🤦

چون وزنم خوبه ها فقط ی مقدار شکم دارم 

نگاه الان من صبحا ی تخم مرغ آب پر میخورم بعد از روش ی چایی سبز با دارچین  بعدش 40 دیقه ورزش می ...

میدونستی نباید بیشتر از سه بار درهفته چای سبز بخوری؟انزیم کید و کلیه رو به هم میزنه و خطرناکه من خودم اینکارو میکردماول از همه فستینگ انجام میدادم به روش ۱۶_۸سرچ کن تو گوگل کامل بالا میاد و صبح که بیدار میشدم با شکم خالی اب ولرم و دارچین مخلوط میکردم میخوردم اینکار حتما باید ناشتا باشی تا جواب بده و تا دوازده ظهرم چیزی نمیخوردم  رو وعده های غذایمم هم فلفل سیاه و قرمز میزدم بعد شروع میکردم پیاده روی تو خونه نیم ساعت پیوسته و تند واسه غذا هم کالری شماری خوبه نصف ظرف برنج نمیدونم دقیقا چقدره ولی روزی ده قاشق بیشتر برنج نخور برنج نون سیب زمینی ماکارانی و هرچیزی که شامل نشاسته و قنده کربوهیدراته و چاق کننده است فیبر هم ماده ایه که ساختار گیاه رو تشکیل میده سیب سبزی خوردن و کاهو وبقیه سیفی جات فیبر بالا دارن و سیر نگه میدارن واسه طولانی مدت یه چیز دیگه اگه تغذیه مناسب داشته باشی عضلاتت از بین نمیره درکل پیشنهاد من کالری شماری و فستینگه واسه من تو یک ماه تغیرات زیادی ایجاد کرد قبل از ورزش هم یک شات قهوه تلخ باعث بالا رفتن متابولیسم میشه و اینکه وقتی چربی اضافی فقط تو شکمه خب بدن میره سراغ شکم اما اگه جاهای دیگه هم چربی باشه اونجا هم سوخته میشه برای همین ما لاغریه فقط شکم نداریم و کل بدن درگیره 

کاربری از ۱۴۰۲با منه. اگر مذهبی و متعصب و معتقد به خرافه و دعا و ....هستید لطفا روی من ریپ نزنید در تاپیک ها هم نظر ندید.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.