2777
2789
عنوان

افسردگی

82 بازدید | 2 پست

سلام من یه دخترم تو شرایط خیلی بد افسردگی هستم من الان دانجو ترم سه کارشناسیم راه دور قبول شدم و خوابگاه زندگی میکنم طی این یکشال ک مستقل شدم واقعا ادمای بد و اعتماد نا بجا مخصوصا به دخترا کردم و کلی از هم اتاقیام ضربه های بدی خوردم و ازرده شدم البته دوستای مهربون و خوب هم دارم اینجا که رفاقت فابی داریم و اینم بگم ازون ادما که پارسال بهم اسیب زرن دور شدم

ترم دوم عاشق یه پسر شدم همکلاسیمه بر اساس یه رفتارای بی توجهی ک میکرد بعد دوماه کات کردیم و الان بعد شش ماه که همش خودش اصرار کردو قول داد عوض نیشه الان دوناهه که باهمیم و اینم بگم رفتاراش عالی شدهه و واقعا دوست داشتنشو نشون داده اینم بگم من بعد کات خیلی داغون شده بودم

مشکل من اینه که چرا رفتارام عوض شده من خیلی ادم پرانززژی و شادی بودم ولی الان از هیچی لذت نمیبرم این پسر نمام تلاششو برا شاد بودنم میکنه ولی تکلیفم معلوم نیست یبار تو ذهنم و به دوستم مگم میخوامش یبار ازش بدم میاد حالم بهم میخوره باینکه کاری نکرده بیچاره اتفاقا جبران کرد کاراشو و اینم بگم شدم یه ادم رود رنج حساس و اورثینک و عصبی شدم هیچ لذتی نمیبرم به همه میپرم اعصابم داغونه دیر میخوابم اصلا یه وضع داغونم درسمم بزور میخونم من چیکارکنم بعضی اوقات فکر خودکشی دارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.