2777
2789
عنوان

چه چیزایی رو نباید به شوهر گفت؟؟؟!!

762 بازدید | 27 پست

من مجردم اما تا الان به این نتیجه رسیدم 

که اصلا و ابدا مشکلات خانوادم رو به شوهرم نگم.

پدر و مادرم مشکلاتی داشتند و یه سری بی عقلی هایی داشتند اما من عمرااا این چیزا رو در اینده به شوهرم نمیگم.

یه چیز دیگه من قبلا در تلگرام فیلم های بد میدیدم.

اما میخوام در اینده جلو شوهرم چیزی نگم و خودمو خیلی ساده نشون بدم تو این چیزا

خدایا شکرت بابت همه چیزخدایا شکرت اگر من گاهی تو رو یادم میره اما تو حواست بهم هست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نگی ک بهتره

چون بعدا طعنه میشه برات

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚 تا زنده هستم استقلالی و هوادار تیم بزرگ و با اصالت استقلال هستم و در روز وداع از دنیا هم دوست دارم مرا با پیراهن مقدس استقلال بزرگ به خاک بسپارند ⭐️💙👑💙⭐️ استقلال سرور پرسپوليسه تا ابد و یک روز 😄💙👑 CR7 🤍✌️ لر 👑 𐎡𐏃𐎿𐎠𐎴 🙃🐥

فیلم دیدی مثلا خیلی حرفه ای هستی؟ 🤣🤣

🦄دائما یکسان نباشد حال دوران غم مخور🧚‍♂️  🌱تنها راهی که می‌شود يک زندگی بهتر داشت این است که رشد کنیم. تنها راهی که می‌شود رشد کرد این است که تغییر کنیم؛ تنها راهی که می‌شود تغییر کرد این است که چیزهای جدید یاد بگیریم. 🌿

درباره خانواده خودت، خودش

نقاط ضعف خودت!

حرفایی که با دوستات میزنی! یا هرکس دیگه مخصوصا درباره زندگی متاهلی، مشکلات زندگی و...

پس انداز شخصیت

اینا نظر منه

ایه 3 سوره حج.ایه 126 سوره اعراف... دوستان این ایات برای صبر و قضاوت نکردن هست!
همینایی که خودت گفتی

اومدی این تاپیک که سرت کلاه نره؟😂

من میگم حالم خوبه تو باور نکن                                             اول بترس از خدا بعدش بترس از کسی که نمی ترسه از خدا                                                                                             لینک حذف تاپیک                    
فیلم دیدی مثلا خیلی حرفه ای هستی؟ 🤣🤣

نه

به نظرم ذهن مردها بد میشه نسبت به ادم اگر بخوام بگم این چیزا رو دیدم.

خدایا شکرت بابت همه چیزخدایا شکرت اگر من گاهی تو رو یادم میره اما تو حواست بهم هست

پس اندازت رو هم نگو

یه چیزایی نمیشه دیگه ...ما هم ولش کردیم گذاشتیم که نشه ... شاید بعدا شد یا شاید به جاش یه چیزای دیگه شد 🙂 نمیدونم ، ولی ای کاش می شد... ...۱۴۰۳/۳/۱۹🙃 فقط با من نمی شد؟! ... میشد ، ولی نخواست...

درباره خانواده خودت، خودش نقاط ضعف خودت! حرفایی که با دوستات میزنی! یا هرکس دیگه مخصوصا درباره زند ...

کاش منم زمان مجردی با نی نی سایت آشنا میشدم 

مادرم ساده اس هیچی یادم نداد کلی ضربه خوردم توی زندگیم 

هیییع 

وزن اولیه 108⬅️وزن امروز7۶⬅️وزن هدف 69