2777
2789
عنوان

چه چیزایی رو نباید به شوهر گفت؟؟؟!!

| مشاهده متن کامل بحث + 762 بازدید | 27 پست

همینایی که گفتی به علاوه مشکلاتی که تو گذشته برای خانواده تون افتاده ، دعوا ها  ، بگو مگو ها هر چی بوده نباید بگی ! اصلا نباید از ظاهر یکی از اعضای خانواده ات ایراد بگیری ، اصلا نباید راز های و موضوعات خانوادگی خصوصی رو باهاش درمیون بذاری.

🖤🥲

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ای بابا جامعه اینقدر روشنفکریو کثیف شده ک روشنفکرای گرای کلی سرویس ب پسرا دادن 

تو نگران یه فیلم دیدنی ک طرف نفهمه؟فیلم چیه

بعدشم ب نظرم مشکلات خانوادگی رو چ ب شوهرت بگی چه نگی بالاخره میفهمه فوقش چند سال اول بخوای همه چیو خوب جلوه بدی ب مرور دو طرف همه چیه همو میفهمن

اگه مخالف نظرمی ریپلای نکن😁 
کاش منم زمان مجردی با نی نی سایت آشنا میشدم  مادرم ساده اس هیچی یادم نداد کلی ضربه خوردم توی ز ...

مامان منم چیزی یادم نداد. اینجام نبودم. سادگی بد نیس، تصمیمات باتوجه به اگاهی خودت تو هر زمان بوده. الان که دیگه اونجوری نیستی! پس خودتو سرزنش نکن!

ایه 3 سوره حج.ایه 126 سوره اعراف... دوستان این ایات برای صبر و قضاوت نکردن هست!

ببین احتیاط شرط عقله همیشه وحتمارعایتش کن

امامردهادودسته هستن

یکی رفیق یعنی جلوشون سررررببررررازززبگووووانقدمردن که هیچیوبه روت که نمیارن هیچی چه توخوشی هاچه ناخوشی هاهمراهیم باهات میکنن

دسته ی دوم هم بایدجلوشون همون نقش دخترساده هروبازکنی وخودشون اینجوری میخوان وازکاه کوه میسازن وخودت بروتاآخرش

امیدوازم دسته ی اول گیرت بیاددددد

اماهمیشه سعی کن خویشتن داروتودارباشی

درسته ازتوخورده میشی امااینجوری خیالت امن تره

موفق باشی

بابام روزی ۳۰۰ تومن میده به مامانم بیچاره مامانم ۵ تومن ۱۰ تومن جمع میکنه بابام ازش میگیره بعدش میگه پولارو چیکار میکنی

اقایون درخواست ندین لطفا،اگه با نظرم مخالفی ریپ نزن حوصله ی بحث ندارم و اینکه وقتی جواب نمیدم یعنی نظرت برام مهم نیس فکر نکنی حق باتوعه

اره دقیقا 

نازآفرین 💚 علاقمند به هنر ،آشپزی ، موسیقی  روانشناسی و زبان انگلیسی. 🎼🎵👩🏻‍🍳📚با شناخت درختان معنای صبر کردن را درک کردم ، و با شناخت گیاهان معنای مقاومت کردن را فهمیدم .خودمون رو با گذشتمون مقایسه کنیم و دلیل حال خوب خودمون و همدیگه باشیم 🤍خدایا شکر بابت تمام نعمت هایت💚

مامان منم چیزی یادم نداد. اینجام نبودم. سادگی بد نیس، تصمیمات باتوجه به اگاهی خودت تو هر زمان بوده. ...

والا من خودم تمام تصمیماتم از سر هیجان بوده تا الان 

ولی دیگه اینقدر زخم خوردم که حساااابی ترسیدم و آسته آسته جلو‌میرم 

باور کن یه چیزایی رو آدم باید یاد بگیره برای منی که توی خونه پدرم اجازه نداشتم تا سر کوچه برم 

اینقدر چشم و گوش بسته بودم که اینجوری شد 

ولی الان کم کم داره دستم میاد 

فقط الان یه مشکلی دارم خیلی خیلی حساس شدم و زود عصبی میشم

وزن اولیه 108⬅️وزن امروز7۶⬅️وزن هدف 69
نه به نظرم ذهن مردها بد میشه نسبت به ادم اگر بخوام بگم این چیزا رو دیدم.

همه اینجوری نیستن به نظرم زمونه عوض شده ولی در کل  نیازی نداری  ادای دخترای پاک و ساده رو دربیاری چون همینجوری هستی در واقعیت 

🦄دائما یکسان نباشد حال دوران غم مخور🧚‍♂️  🌱تنها راهی که می‌شود يک زندگی بهتر داشت این است که رشد کنیم. تنها راهی که می‌شود رشد کرد این است که تغییر کنیم؛ تنها راهی که می‌شود تغییر کرد این است که چیزهای جدید یاد بگیریم. 🌿
والا من خودم تمام تصمیماتم از سر هیجان بوده تا الان  ولی دیگه اینقدر زخم خوردم که حساااابی ترس ...

منم. تمام زندگیم بابام گفت راه اینه برو!!!! الان تنها سیاست زندگیم سکوته! 

کلی سیاست و نفع توشه!

والا من خودم تمام تصمیماتم از سر هیجان بوده تا الان  ولی دیگه اینقدر زخم خوردم که حساااابی ترس ...

مامانم بانک بابامه😂

اقایون درخواست ندین لطفا،اگه با نظرم مخالفی ریپ نزن حوصله ی بحث ندارم و اینکه وقتی جواب نمیدم یعنی نظرت برام مهم نیس فکر نکنی حق باتوعه
میدونی نظراتو دیدم از خودم نا امید شدم چون من بجز اینکه به شوهرم گفتم درمورد خانوادم هم به خانواده ش ...

عب نداره، مهم الانه! وقتی تغییر کنی، دیگران هم تغییر میکنن!!!