2777
2789
متاسفانه رشته بهتری قبول شدم و به خاطر پول نمیتونستم اون شغلو به معلمی بفروشم

پس بچسب به درست خوب بخون

که به گفته خودت. همون.  ترم. اول.  نیفتی

بجای فضولی تو  کار معلم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جسارتا ما الان معلم دهه شصت رو داریم میگیم یا وضعیت الانو ؟

شما میگید والدین امروزی باعث میشن بچه ها گستاخ بشن و معلم ها چون بچه ها گستاخن اینجوری شدن

دارم میگم دهه شصت که والدین قدیمی بودن چرا معلم بی فرهنگ همه جا بود؟

بله بقیه هر چی باشه حضورشون مفید تره  شاگرد شلوغ و...هم داریم نکنه میخوای کسی نفس هم نکشه؟

قرار بر این نیست کسی نفس نکشه هر شغلی چالشای خودشو داره. 

هیچ جامعه ای فراتر از اندیشه معلماش نیست، مفید بودن شغلای دیگه ام سر جای خودش ولی همین والدین اگه معلمین توی سیستم نباشن به همون شغلای مفید دیگه نمیرسن😂 

در خانهٔ من، ابرازِ احساسات ، بوسیدن و در آغوش گرفتن ، مانندِ نفس کشیدن بدیهی و ضروری است 🤍

چرا عزیزم دیدیم، خیلی هم دیدیم اما وجود یه سری از معلمای ناکارآمد دلیل توهین به این شغله؟! یا توهی ...

من تعمیم ندادم گفتم اکثرا شما پریدی وسط گفتی قطعا بچه بد بوده که معلم بد شده 

جوابتم گرفتی

متاسفانه رشته بهتری قبول شدم و به خاطر پول نمیتونستم اون شغلو به معلمی بفروشم

خب پس با ارزش پوزش از بقیه لطفا دهنتو ببند و بشین سر جات پشت معلم هام حرف نزن اینجوری حرف میزنم چون خودت نشون دادی که باید با شما اینجوری حرف زد

شما میگید والدین امروزی باعث میشن بچه ها گستاخ بشن و معلم ها چون بچه ها گستاخن اینجوری شدن دارم میگ ...

والا خوب بوده 

هر کسی حد خودشو میدونسته 

ولی وقتی که شاگردی خوب که بوده باشی کتک نمیخوردی 

من خوردم تو عمرم کتک نخوردم 

قدرت ذهنی دیگران رو شما پایین میکنید؟ شما اول از داشتن ذهن برای خودت اطمینان حاصل کن

نه ما فقط قدرت ذهنی پایین بقیه رو میبینیم خودت اصرار داری ثابت کنی، وگرنه من وضوح میبینم خیلی مصر نباش😀💖✨

در خانهٔ من، ابرازِ احساسات ، بوسیدن و در آغوش گرفتن ، مانندِ نفس کشیدن بدیهی و ضروری است 🤍