2821
2789
واقعا برام سواله منشا این تفکرات احمقانه بعضیا چی می تونه باشه!

نظر بالاییتو بخون تا بفهمی احمق خودتی 

تبم ترسم که پیراهن بسوزد/ز هرم آه من آهن بسوزد/مرا فردوس می شاید که ترسم/دل دوزخ به حال من بسوزد

متاسفانه رشته بهتری قبول شدم و به خاطر پول نمیتونستم اون شغلو به معلمی بفروشم

پس بچسب به درست خوب بخون

که به گفته خودت. همون.  ترم. اول.  نیفتی

بجای فضولی تو  کار معلم

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

جسارتا ما الان معلم دهه شصت رو داریم میگیم یا وضعیت الانو ؟

شما میگید والدین امروزی باعث میشن بچه ها گستاخ بشن و معلم ها چون بچه ها گستاخن اینجوری شدن

دارم میگم دهه شصت که والدین قدیمی بودن چرا معلم بی فرهنگ همه جا بود؟

تبم ترسم که پیراهن بسوزد/ز هرم آه من آهن بسوزد/مرا فردوس می شاید که ترسم/دل دوزخ به حال من بسوزد

بله بقیه هر چی باشه حضورشون مفید تره  شاگرد شلوغ و...هم داریم نکنه میخوای کسی نفس هم نکشه؟

قرار بر این نیست کسی نفس نکشه هر شغلی چالشای خودشو داره. 

هیچ جامعه ای فراتر از اندیشه معلماش نیست، مفید بودن شغلای دیگه ام سر جای خودش ولی همین والدین اگه معلمین توی سیستم نباشن به همون شغلای مفید دیگه نمیرسن😂 

در خانهٔ من، ابرازِ احساسات ، بوسیدن و در آغوش گرفتن ، مانندِ نفس کشیدن بدیهی و ضروری است 🤍

چرا عزیزم دیدیم، خیلی هم دیدیم اما وجود یه سری از معلمای ناکارآمد دلیل توهین به این شغله؟! یا توهی ...

من تعمیم ندادم گفتم اکثرا شما پریدی وسط گفتی قطعا بچه بد بوده که معلم بد شده 

جوابتم گرفتی

متاسفانه رشته بهتری قبول شدم و به خاطر پول نمیتونستم اون شغلو به معلمی بفروشم

خب پس با ارزش پوزش از بقیه لطفا دهنتو ببند و بشین سر جات پشت معلم هام حرف نزن اینجوری حرف میزنم چون خودت نشون دادی که باید با شما اینجوری حرف زد

یعنی الان فقط معلم عقده ای داریم، میزان عقده ای بودن بین پرستارا و کادر درمان،بقیه شغلا صفره؟! -مغال ...

معلمی فشار داره؟؟؟ بابا اعتماد به سقف

من مگه گفتم جای دیگه نیست؟

شما میگید والدین امروزی باعث میشن بچه ها گستاخ بشن و معلم ها چون بچه ها گستاخن اینجوری شدن دارم میگ ...

والا خوب بوده 

هر کسی حد خودشو میدونسته 

ولی وقتی که شاگردی خوب که بوده باشی کتک نمیخوردی 

من خوردم تو عمرم کتک نخوردم 

قدرت ذهنی دیگران رو شما پایین میکنید؟ شما اول از داشتن ذهن برای خودت اطمینان حاصل کن

نه ما فقط قدرت ذهنی پایین بقیه رو میبینیم خودت اصرار داری ثابت کنی، وگرنه من وضوح میبینم خیلی مصر نباش😀💖✨

در خانهٔ من، ابرازِ احساسات ، بوسیدن و در آغوش گرفتن ، مانندِ نفس کشیدن بدیهی و ضروری است 🤍

نه من که ندیدم  ولی این شمایی چشاتو بستی و تند تند تایپ میکنی  بی منطق جلو میری  م ...

باشه

عینک بزن

اوکی ما معلما بد  تو خوب  حرف تموم شد؟

کاش تموم میشد 

و ملت از رو عقده وقتی پرونده یه تاپیک بسته شده دوباره با اسکرین از پیام من تاپیک نمیزدن😏

2790
2823
2791
2779
2792