2821
2789
معلمی فشار داره؟؟؟ بابا اعتماد به سقف من مگه گفتم جای دیگه نیست؟

بنظرم هیچ شغلی فشار نداره ولی شما کلا نسبت به همه مشاغل داری فشار میخوری☺️😂

در خانهٔ من، ابرازِ احساسات ، بوسیدن و در آغوش گرفتن ، مانندِ نفس کشیدن بدیهی و ضروری است 🤍

پس بچسب به درست خوب بخون که به گفته خودت. همون.  ترم. اول.  نیفتی بجای فضولی تو  کا ...

و اگه اینکارو نکنم؟ 

تبم ترسم که پیراهن بسوزد/ز هرم آه من آهن بسوزد/مرا فردوس می شاید که ترسم/دل دوزخ به حال من بسوزد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کاش تموم میشد  و ملت از رو عقده وقتی پرونده یه تاپیک بسته شده دوباره با اسکرین از پیام من تاپی ...

ببخشید ولی شما هستی که عرضه معلم شدن رو نداشتی و نیستی به قول خودت زر زر میکنی 

عه جدی؟! یعنی طبق وجدان شما مملکت نباید معلم داشته باشه!

چی میگی بابا 

کجای حرف من این بود 

یکم رو قدرت تحلیلتون کار کنید 

تبم ترسم که پیراهن بسوزد/ز هرم آه من آهن بسوزد/مرا فردوس می شاید که ترسم/دل دوزخ به حال من بسوزد

بنظرم هیچ شغلی فشار نداره ولی شما کلا نسبت به همه مشاغل داری فشار میخوری☺️😂

اره خیلی عجیبه به معلم ها گارد داره به پزشک ها کادر درمان دعوا داره یه تاپیک بزنید در مورد مهندس ها وکیل ها اوونجا هم بیاد دعوا کنه خیالش راحت شه که هیچ شغلی نمونده  

قرار بر این نیست کسی نفس نکشه هر شغلی چالشای خودشو داره.  هیچ جامعه ای فراتر از اندیشه معلماش ...

همون پزشک نبود احتمالا شما الان زنده نبودی بخوای ادعا کنی 

بحث ما هم این نبود

خب پس با ارزش پوزش از بقیه لطفا دهنتو ببند و بشین سر جات پشت معلم هام حرف نزن اینجوری حرف میزنم چون ...

فعلا دارم دهن تورو میبندم

والا خوب بوده  هر کسی حد خودشو میدونسته  ولی وقتی که شاگردی خوب که بوده باشی کتک نمیخورد ...

اصلا شما غلط می‌کنی کسی رو کتک بزنی حتی اگر دانش آموز خوبی نباشه

حد خودتو بدون

همون پزشک نبود احتمالا شما الان زنده نبودی بخوای ادعا کنی  بحث ما هم این نبود

مگه من نبودم همه بیسواد میموندن که پزشکه نباشه من بمیرم؟😂 

بحث اینکه هر چیزی سر جای خودش شماهم فشار نخور، هر شغلی معایب و مزایای خودشو داره انقدر پیگیر نباش😘

در خانهٔ من، ابرازِ احساسات ، بوسیدن و در آغوش گرفتن ، مانندِ نفس کشیدن بدیهی و ضروری است 🤍

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز