2821
2789
تا بچه ها غلط اضافه نکنن معلم به چه دلیل میخواد کاریشون داشته باشه؟؟؟  تقصیر پدر مادرای همین ن ...

شما معلم عقده ای که به بچه بیگناه ظلم کرده باشه ندیدی؟ 

ورودت به جمع نابینایان رو تبریک میگم

قدیم که پدرمادرا از نسل جدید نبودن چرا معلما اکثرا هار بودن و همه خاطره خودکار لا انگشت گذاشتن یا بشین پاشو و خط کش خوردن دارند؟

ضمنا بچه هر کاری کنه معلم غلط می‌کنه تنبیه کنه یا زری بزنه 

بچه بچس و اگر قانون درست باشه معلم های بیمار رو جمع میکنه

تبم ترسم که پیراهن بسوزد/ز هرم آه من آهن بسوزد/مرا فردوس می شاید که ترسم/دل دوزخ به حال من بسوزد

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

نه ما مشاور های تحصیلی اینا میاد با خود معلما حرف میزنن 

شاید شما تو مدارس خاص تدریس می کنین و مقطعی که تدریس می کنید حساس هستن 

اگه منظورتون جلسات هست که اونو همه میرن 

کل تابستون برید مدرسه به کی تدریس می کنین مگه دانش آموزی هست

مامانم با معاون اجرایی و آموزشی میره برای ثبت نام و...

اینقد خوبه شما چرا نرفتی معلم بشی؟ 

چون خیلی کارای دیگه هست که نمیشه گفت و اونا هم خوب پول در میارن ولی وجدان و علاقه آدم اجازه ورود به همچین کارهایی رو نمیده

تبم ترسم که پیراهن بسوزد/ز هرم آه من آهن بسوزد/مرا فردوس می شاید که ترسم/دل دوزخ به حال من بسوزد

شما معلم عقده ای که به بچه بیگناه ظلم کرده باشه ندیدی؟  ورودت به جمع نابینایان رو تبریک میگم ...

جسارتا ما الان معلم دهه شصت رو داریم میگیم یا وضعیت الانو ؟

چرا انیقدر عصبانی هستی عزیزم خب میرفتی شرکت میکردی معلم‌میشدی به قووووووول خودت از تمام رفاه امکانات ...

متاسفانه رشته بهتری قبول شدم و به خاطر پول نمیتونستم اون شغلو به معلمی بفروشم

شما معلم عقده ای که به بچه بیگناه ظلم کرده باشه ندیدی؟  ورودت به جمع نابینایان رو تبریک میگم ...

چرا عزیزم

دیدیم، خیلی هم دیدیم

اما وجود یه سری از معلمای ناکارآمد دلیل توهین به این شغله؟! یا توهین به بقیس؟!

وجود این دست معلما که می گی برای خودمون عذاب آوره و مایه ی شرمندگیه اما این وسط دلیل نمیشه این عده رو تعمیم بدیم به کل!

یعنی الان فقط معلم عقده ای داریم، میزان عقده ای بودن بین پرستارا و کادر درمان،بقیه شغلا صفره؟! -مغالطه‌ی تعمیم شتابزده-

یعنی همه جا اوضاع گل و بلبله! نخیر مشکل شما با این مواردی که گفتید نیست مشکلتون با فشاریه که دارید نسبت به شغل معلمی میخوریده! 😅

در خانهٔ من، ابرازِ احساسات ، بوسیدن و در آغوش گرفتن ، مانندِ نفس کشیدن بدیهی و ضروری است 🤍

نه من که ندیدم 

ولی این شمایی چشاتو بستی و تند تند تایپ میکنی 

بی منطق جلو میری 

معلم به دانش آموز گفته این جلسه سومه تو هیچی بلد نیستی (کمی با عصبانیت) بچه هم که خیالش راحت که چه مامان سلیطه ای داره مامانشو آورده 

مامانه بل بشو راه انداخته 

خب که چی؟؟؟ اینم از مامان باباهای کار بلد و بدون عقده....... 

قدحی پر بکن سر بکش جان مرا 🖤🌿
مدرسه ای نیستید ولی از یه مدرسه‌ای کمتر از قدرت ذهنی برخوردارید 😀

قدرت ذهنی دیگران رو شما پایین میکنید؟ شما اول از داشتن ذهن برای خودت اطمینان حاصل کن

2790
2823
2791
2779
2792