2777
2789

خبب خانم لر های مهربون خون گرم قشنگم .. از رسم رسوم هاتون برای عروس جهیزیه اخلاق هاتون بگین بدونم میگن ایل طیبی خیلی بهتره نسبت ب لینک بهمئی البته منظورم قصد توهین ب کسی نیستا من صرفا چیزی ک شنیدم میگن درکل همتون عشقی از خودتون تعریف کنین 

از چه نظر میگن بهتره؟ 

ای آنکه در قلبمی و کنارم نه ! تو پنهانی ترین دلتنگی منی؛! خدایـــا! ازت میخوام به دلش آرامش بدی، شاد باشه بخنده دوباره عاشق بشه و زنـدگـی کنه❤ ممنوعه ترینم همیشه دوستت دارم😘خدایـــــا شکرت بابت داشتنش❤ب دستانم قول دستانت را دادم❤😍♡20♡

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میگن طیبی ها نسبت ب لینک بهمئی ها یکم آروم تر منطقی ترن اونا یکم شرورن

نمیدونم نظری ندارم... ولی فکرکنم بهمئی ها خوشگلترن... چندتا طیبی که دیدم خوشگل نبودن شایدم اونایی ک من دیدم خوشگل نبودن

ای آنکه در قلبمی و کنارم نه ! تو پنهانی ترین دلتنگی منی؛! خدایـــا! ازت میخوام به دلش آرامش بدی، شاد باشه بخنده دوباره عاشق بشه و زنـدگـی کنه❤ ممنوعه ترینم همیشه دوستت دارم😘خدایـــــا شکرت بابت داشتنش❤ب دستانم قول دستانت را دادم❤😍♡20♡

نمیدونم نظری ندارم... ولی فکرکنم بهمئی ها خوشگلترن... چندتا طیبی که دیدم خوشگل نبودن شایدم اونایی ک ...

اینا یی ک منم دیدم از طیبی ها زشت بودن 😂 میشه از رسم هاشون برای جهیزیه عروسی بهم بگی ؟

اینا یی ک منم دیدم از طیبی ها زشت بودن 😂 میشه از رسم هاشون برای جهیزیه عروسی بهم بگی ؟

😂😂 

من طیبی نیستم بهمئی ام البته لککی هم نیستم... زن داداشم طیبی هست رسم خاصی نداشتن ی روز خودشون جهیزیه اوردن چیدن ما هم هیچکدوم اونجا نبودیم(خونه داداشم ی شهر دیگه س) شایدم برا ما سخت نگرفتن... در هرصورت رسم خاصی ازشون ندم

صد در صد بهمئی ها خوشگلترن😉

خودمم بهمئی ام😝

پس چیز خاصی ندارین

اسی خودت چکاره ای؟ کدومی؟؟ عروس بهمئی ها میشی یا طیبی؟