2777
2789
عنوان

لر های کهگیلویه ای دیشموکی بپرین اینجا

| مشاهده متن کامل بحث + 4614 بازدید | 359 پست
اسی خودت چکاره ای؟ کدومی؟؟ عروس بهمئی ها میشی یا طیبی؟ 

من فعلا بیکارم😂قراره عروسی لر های از طیبی ها بشم ک مال لر های بهبهان هستن و خودم شمالی ام بخاطر اختلاف قومیتی خیلی دوست دارم بدونم اونا چجوری.. اخلاقشان با خونواده عروس. یا خود عروسی این حرفا ینی واقعا کنجکاوم دلم میخاد ی لر پیدا کنم تا فردا ازش سوال بپرسم

من فعلا بیکارم😂قراره عروسی لر های از طیبی ها بشم ک مال لر های بهبهان هستن و خودم شمالی ام بخاطر اخت ...

منم زن عموم طیبی به نظرم طایفه خون گرمی هستن اینجور که خانواده زن عموم هستن خیلی خوبن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

داداشتون جهیزیه چیا خرید؟

چون خونش از قبل اینکه ازدواج کنه جدا بود وسایل اولیه داشت بخاطر ازدواج نخرید.. وسایل بزرگ یخچال تلوزیون ماشین جارو کولر فرش و.. تقریبا همه رو داشت؛؛؛ خانمش بیشتر وسیله اشپزخونه اورد..

ای آنکه در قلبمی و کنارم نه ! تو پنهانی ترین دلتنگی منی؛! خدایـــا! ازت میخوام به دلش آرامش بدی، شاد باشه بخنده دوباره عاشق بشه و زنـدگـی کنه❤ ممنوعه ترینم همیشه دوستت دارم😘خدایـــــا شکرت بابت داشتنش❤ب دستانم قول دستانت را دادم❤😍♡20♡

منم زن عموم طیبی به نظرم طایفه خون گرمی هستن اینجور که خانواده زن عموم هستن خیلی خوبن

شما از رسوماتشون چیزی میدونین؟ حس میکنم خیلی طرز فکر قدیمی دارن مثلا من خواستم برم فیشیال صورت دوره ببینم گفت فامیلای ما این چیزارو بد میدونن این حرفا ررسته؟

دوستان یه سوال منتظورتون از طایفه چیه؟ من متوجه نمیشم ینی یجا زندگی میکنین یا اسم قدیمی اون طایفه هستش؟

بهترین آرایش زنان تورک، تورک بودنشان میباشد ، زنان تورک با جواهرات زیبا نشده اند بلکه جواهرات را زیباتر نشان میدهند . چرا که هر زن تورک خود یک جواهر بسیار زیبا میباشد☘️✌️
چطور همدیگه رودیدین

شاید باورت نشه مجازی عاشق هم شدیم یعد ۲ سال اومد خاستگاری بابام گفت شغلش البته برای فاصله دل میزنه ولی راضی میشه بیشتر بحث شغله ک ایشالله اوکی بشه رسما مال هم بشیم توروخدا دعا کن جور شه... این ک فکر کنم از شمال ایران برم جنوب ایران خیلی برام هیجان انگیزه

من فعلا بیکارم😂قراره عروسی لر های از طیبی ها بشم ک مال لر های بهبهان هستن و خودم شمالی ام بخاطر اخت ...

به به بسلامتی مبارک باشه خونه داداشم بهبهانه بیا میام پیشت😂😂

ای آنکه در قلبمی و کنارم نه ! تو پنهانی ترین دلتنگی منی؛! خدایـــا! ازت میخوام به دلش آرامش بدی، شاد باشه بخنده دوباره عاشق بشه و زنـدگـی کنه❤ ممنوعه ترینم همیشه دوستت دارم😘خدایـــــا شکرت بابت داشتنش❤ب دستانم قول دستانت را دادم❤😍♡20♡

شما از رسوماتشون چیزی میدونین؟ حس میکنم خیلی طرز فکر قدیمی دارن مثلا من خواستم برم فیشیال صورت دوره ...

بستگی به خانوادهشون دارن که هنوز طرزفکرشون قدیمی باشه یانه چون بعضی از خانواده ها هنوز به رسم قدیم زندگی میکنن الان بعضی ها رو خودم میشناسم تازه عروس هستن ولی دست به صورتشون نزدن ابرو هاشون پهن چون این کارو رو عیب می‌دونن 

دوستان یه سوال منتظورتون از طایفه چیه؟ من متوجه نمیشم ینی یجا زندگی میکنین یا اسم قدیمی اون طایفه هس ...

اسم اون طایفه اس مثلا شهر ما چند طایفه دارن یه جا که میریم میگن از کدوم طایفه ای منظور همون فامیله