2777
2789
عنوان

حسودی پسرم به بوس کردن شوهرم

1856 بازدید | 51 پست

سلام دوستان

پسرم دوسالشه تا شوهرم یا من میخایم هم دیگه رو بوس کنیم شروع می‌کنه به گریه کردن مارو میزنه یا همدیگرو بغل میکنیم می‌ره به گوشه بغض می‌کنه مارو نگاه می‌کنه نمی‌دونم حسودیش میشه که باباش به من محبت کنه در ضمن اینم بگم خیلی باباشو دوست داره🤣😭

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همه بچه ها یه سنی اینطورین بعد دیگه براشون عادی میشه

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 

من تا شوهرم میاد بغلم حتی برا نشستن بدو بدو میاد باباشو بغل میکنه میگه بابا خیلی دوست دالما بابای من عشق منه یه نگاه بکنیم بهم حسودی میکنه خودشو لوس میکنه البته دختره ذاتش هست لوس بازی

شکر ....بابت تمام زندگیم اگر مادرم زود رفت اگر پدرم مرا رها کرد اگه فرزند ارشدم نیومده ترکم کرد اما به جاش دختری دارم که نفس مامانشه همسر ی دارم که جونم براش در میره و قراره مادر یه نی نی دیگه بشم چی از این بهتر که تنمون هم سالمه همینا بسه

دقیقا پسر منم همینه تازه پسر من ۱۵ ماهشه😅😐

دوست مهربونم میشه برای سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنی🌹🌹تیکر تولد دو سالگی قلب مامانه😍😍انشالله خدا به حق آقا امام زمان به زودی دامن همه منتظرا ها رو سبز کنه 🙏🏻🙏 من ریختم در رگ تو شیره جان ❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان🌹این هم نفسی چه حس و حالی دارد🌹در پیکر من دو قلب دارد ضربان ❤