پسرم دوسالشه تا شوهرم یا من میخایم هم دیگه رو بوس کنیم شروع میکنه به گریه کردن مارو میزنه یا همدیگرو بغل میکنیم میره به گوشه بغض میکنه مارو نگاه میکنه نمیدونم حسودیش میشه که باباش به من محبت کنه در ضمن اینم بگم خیلی باباشو دوست داره🤣😭
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
با شما صحبت کردم باشه هر موقع بچه اوردم میارم پیش شما روشنفکران
خا😂😂😂حق با دوستمونه قضیه پالانه
من آریاییام ایرانی اصیل♥️سپاس یزدان دختر ایرانیم ! از نژاد تیره ساسانی ام..به کوروش به آراش به جمشید قسم! ..:) به نقش و نگار قسم! یگان پرستم.. اهورایی ام ! "ز بد گوره های جهان عاری ام" به کردار به پندار نیکومندم! "شاه ایران دختر کوروش منم "
تفاوت همسر و غریبه فقط همون بوسیدنه؟ من نمیگم غریبه باید بود ولی دم ب دیقه بوسیدن درست نیست و ...
سیبیل جان بیخیال،کی حالا دم به دقیقه فرت فرت ماچ و موچ میکنه،اونم بوسیدنه هم گاهی هستش
هرچیزی حد وسطش خوبه
من آریاییام ایرانی اصیل♥️سپاس یزدان دختر ایرانیم ! از نژاد تیره ساسانی ام..به کوروش به آراش به جمشید قسم! ..:) به نقش و نگار قسم! یگان پرستم.. اهورایی ام ! "ز بد گوره های جهان عاری ام" به کردار به پندار نیکومندم! "شاه ایران دختر کوروش منم "