2777
2789
عنوان

حسودی پسرم به بوس کردن شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1856 بازدید | 51 پست

حالا بذارید من یه چیزی تعریف کنم😂

عشقم یه دختر عمو داره مثل خواهر بزرگترش میمونه یه دختر داره حدودای ۳ سالشه خیلی عشقمو دوست داره 

بعد هفته پیش بغلش بوده گفته دایی زن نگیریا گفته چرا زن نگیرم گناه دارم گفته آخه دیگه منو دوست نداری میری پیش اون🥹😂😂

دوست داشتم الان بگیرم لهش کنم بچه رو😍😂

آنقدر ک من فیلم و عکس ازش فرستاده عشقم و دارم مامان خودش نداره 

اگر دورم ز دیدارت دلیل بی وفایی نیست،وفا آن است که اسمت را درون سینه ام دارم✨️♥️کاربری دست دو نفره

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حالا پسر من میدوغه میگه مامان منه 😂

همسرمم خوشش میاد این اینجوری میدوغه هی صداش میکنه میگه الان میرم مامانتو بوس کنم اونم میدوعه میاد بغل من

به توکل نام اعظمت...خدایاااا شکرت که فندق و گردو و بادوم رو به من هدیه کردی .....عاشقتمممم خدااااااخدااایاااا
😘

💓

به صُبـح می‌رسـد این روزگـارِ دائـم شَـب... :)❤️✨         هيچ چيز دوبار اتفاق نمی افتد و اتفاق نخواهد افتاد! به همين دليل، ناشی به دنيا آمده‌ايم و خام خواهيم رفت!                                     هیچ روزی تکرار نمی‌شود،.                                                                  دو شب شبیه هم نیست،                                                                  دو بوسه یکی نیستند،.                                                                  نگاه ِقبلی مثل ِنگاه ِبعدی نیست...!                                                    بزرگترین مصیبت برای یک انسان این است که: نه سوادِ حرف زدن داشته باشد، نه شعورِ لازم برای خاموش ماندن...                                                                       ‌    👤#ژان_دلابرویه
بعد میگه چرا بچه ها ب انحرافات جنسی کشیده میشن

چه ربطی به انحراف داره؟ اتفاقا درستش اینه که پدر مادر پیش بچه به هم محبت کنن همو ببوسن تا یاد بگیره. نگفته که جلوش رابطه داریم

نه خانوم حسودی نیست اون هنوز بچس درمورداین رابطه ها نمیدونه و این صحنه ها براش سنگین و آزار دهندس ، یه جورایی مغزش این مطلبو حضم نمیکنه، اینکارو جلو بچه نکنید زشته

🍏
مجبور نیستیم ولی نمیشه شب که شوهرم میاد عین غریبه ها رفتار کنیم  کاش جوری حرف بزنیم که بقیه نا ...

اسی اهمیت نده منم همیشه همسرم میاد از گردنش آویزون میشم پایین تنه فاصله میدم هیچ اشکالی نداره

اگه قرصاتون خوردین یه کامنت بذاریم

بعد میگه چرا بچه ها ب انحرافات جنسی کشیده میشن

شما جلو بچت ،همسرت رو نبوس بغل نکن،فقط بزار شاهد بحث و دعواهاتون باشه،انشالا که منحرف نمیشه

من آریایی‌ام ایرانی اصیل♥️سپاس یزدان دختر ایرانیم ! از نژاد تیره ساسانی ام..به کوروش به آراش به جمشید قسم! ..:) به نقش و نگار قسم!  یگان پرستم.. اهورایی ام ! "ز بد گوره های جهان عاری ام" به کردار به پندار نیکومندم! "شاه ایران دختر کوروش منم "
اسی اهمیت نده منم همیشه همسرم میاد از گردنش آویزون میشم پایین تنه فاصله میدم هیچ اشکالی نداره

اصن این قانون خونه ماس که از کسی که از بیرون میاد خونه،کسی که تو خونس با روی خوش،با بغل و بوس ازش استقبال کنه،مثلا پسرم از مدرسه میاد یا همسرم از کار برمیگرده

خداروشکر بازخورد خوبی داشته

من آریایی‌ام ایرانی اصیل♥️سپاس یزدان دختر ایرانیم ! از نژاد تیره ساسانی ام..به کوروش به آراش به جمشید قسم! ..:) به نقش و نگار قسم!  یگان پرستم.. اهورایی ام ! "ز بد گوره های جهان عاری ام" به کردار به پندار نیکومندم! "شاه ایران دختر کوروش منم "
نه دیگه باید همدیگرو جرو واجر کنن تا بچه انحراف جنسی نگیره .خدایا نسل اینارو منقرض کن 

مشکل نداشتن اطلاعات مردم ماس ،ببین لباس پوشیدن و لوازم زندگیشون به روز شده اما تفکر و ذهنیتشون هنوز واس ۱۵سال پیشه