2777
2789

دوتا سوال ازتون داشتم 🙂

اولی اینه که آیا آدم در طول زندگیش فقط یکبار عاشق میشه؟

اگه قبلا کسی رو دوست داشتین الان فراموش کردین ؟ 

دومی اینه که  با چه دیدی بع زندگی نگاه می‌کنید؟ کلا دیدگاه کلی تون رو نسبت به زندگی بگید 

ب درک 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انسان در طول زندگیش میتونه‌بارها عاشق بشه

هیچکسی فراموش نمیشه‌فقط‌اهمیت شو از دست میده

دیدگاه کلی نسبت به زندگی هم تو یه خط نمیشه‌گفت

ولی اگر‌بخام خیلی مختصر  در مورد روابط بگم میگم 

احترام و درک متقابل 

فراموش شد ؟  آخه میگن بعدا میخندی بهش و اینا 😀

نمیشه گف فراموش شدن . من ب ی جایی رسیدم ک دیگه عقلم اومد جلو و کلا عادی شد نبودنش .. ولی هنوز بعضی وقتا حسرت اون حس و اون شور ذوق رو میخورم ..

انسان در طول زندگیش میتونه‌بارها عاشق بشه هیچکسی فراموش نمیشه‌فقط‌اهمیت شو از دست میده دیدگاه کلی ...

بله مرسی 

میخوام بدونم الان که بهش فکر می‌کنید دقیقا چه حسی دارید بی ارزشه براتون ؟

ب درک 

۱. نه فقط یه بار عاشق نمیشه آدم

۲. بله کاملا فراموش کردم

۳. دید من به زندگی ؛ زندگی زیباست  تا شقایق هست زندگی باید کرد( همین طور که سختی هست. چیزای خوب هم تو زندگی هست؛ سعی میکنم رو سختی ها فوکوس نکنم

منم اومدم بگم کلا سی رو رد کنی دیدت نسبت به زندگی عوض میشه انگار آدم عاقل تر میشه با منطق بیشتری نسبت به قبل تصمیم میگیره درباره عاشقی بله آدم عاشق میشه بعد سی سال آدم با دید باز تر نسبت به قبل و فراموش کردن هم همینطور کلا پخته تر میشه و منطق بر احساس غلبه میکنه کسی رو هم دوست داشته باشی و اذیتت کنه یا بخوای فراموشش کنی بنظرم راحتره 

دیگه عشق کیلویی چند دوره لیلی و مجنون گذشت دیدگاه به زندگی همش شده اینکه چه خورم صیف و چه پوشم به شتا 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .