2777
2789
عنوان

کسایی که ۳۵ به بالا هستن یه لحظه بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 425 بازدید | 39 پست
یعنی هنوز درگیرش هستید؟ 

اره تازه هردوتامون بعداز چندتا بچه الان عمیق تر عاشق همیم اما خیانت نمیکنییم یک چیز دلیه وگاهی احوال پرسی از همدیگه.

عشق اول میره ته ته عمق قلب ادم دیگه تواین زمان فقط دلت میخاد اون کنارخاتوادش سالم وخوشبخت باشه.

البته گاهی دلت میگیره میگی کاش مال من بود کاهی ام میگی نه من با شوهر وبچم خوشبختم اگه ب اون میرسیدم شاید عشق تکراری میشد وسرد اما گرم بودنش تو نرسیدن هس

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله مرسی  میخوام بدونم الان که بهش فکر می‌کنید دقیقا چه حسی دارید بی ارزشه براتون ؟

ببین من اولین باری که عاشق شدم دیوونه شدم می مردم‌براش‌در حد مرگ و جنون دوسش داشتم اونم دوسم داشت اولش اما یهو همچی و بهم زد و گفت نمیخام و تموم هرچی تلاش کردم برنگشت منم رهاش کردم و‌رفتم دنبال زندگی خودم

سالها ازش بی خبر بودم و‌بسیار از زندگی فعلیم‌راضی هستم

یک‌شب همین چند وقت پیش اینستا بمن پیام داد

من شغل خوبی دارم خداروشکر و اون الکی راجب کارم‌ازم‌سوال پرسید بعدش شروع کرد به سوالات شخصی پرسیدن منم ردش کردم و‌بهش گفتم‌لطفا مزاحم من و ارامش زندگیم نباش خیلی اصرار کرد شماره تو حداقل بده من گفتم اصلااا هیچ حرفی هیچ‌احساسی بین‌ما نیست من از‌زندگیم‌راضیم خدانگهدار

خیلی خوشحالم از تصمیمم ازینکه نلغزیدم به همسرم خیانت نکردم

من عاشق شوهرمم و‌ اون ادم گذشته دیگه برام هیچ ارزشی نداره فراموشش نکردم اما برام بی اهمیت شده 

اره تازه هردوتامون بعداز چندتا بچه الان عمیق تر عاشق همیم اما خیانت نمیکنییم یک چیز دلیه وگاهی احوال ...

شما که این همه همو دوست داشتید چرا ازدواج نکردین ؟ 😔

این قضیه باعث شده که غمگین باشید همیشه 

کلا چند روز یکبار بهش فکر می‌کنید یا هر روز ببخشید سوال هام طولانی شد

ب درک 

تو زندگی خودم به شخصه یک بار عاشق شدم واقعا و با وجود مخالفت و سختی هایی که داشت به عشقم رسیدم خداروشکر.....فقط اینم بگم که آدم واقعا بعد ۳۰ سال کلا نگاهش به زندگی یه جور دیگه میشه و اون هیجانات دهه قبل خیلی کمرنگ تر میشه ضمن این که منطقی تر وعقلانی تر برخورد میکنه با مسائل پیش رو و مشکلات یا هر چیزی یه نوع پختگی ایجاد میشه که کلا باعث آرامش خود انسان هم میشه به نظر من که اینطوره

کاربری دوم ..   یه بار تعلیق شدم 
آره بنظرم همینه 🤧 ولی نمیدونم چرا توی اینستا اینجوری نیست 

زندگی در خیابانهای شلوغ و پر از دود شهر جاری هست که یک قدم پس و پیش برداری زیر پای جمعیت له میشی ، نه در اینستاگرام 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .                

راسته میگن وصال مدفن عشقه ؟

نه اصلا اینجوری نیست اینا یه سری مثال هست که یه سری ها میگن ،،، به نظر من وصال عشق میتونه هر روز تازه تر و ناب باشه بستگی داره خودت با چه دید و نگرشی بهش نگاه کنی و بسنجی.....من خودم مثلا ارشد دارم همسرم دیپلم هستن اما واقعا این باعث مشکلات ما نیست هیچ زمانی و اصلا این موضوع باعث آزار من نشده چون واقعا درک بالایی داره و همراه هست همه چی بسته به نگاه خود انسان هست 

کاربری دوم ..   یه بار تعلیق شدم