بچه ها حالم خیلی بد چند دوز پیش یه دعا جدایی من و همسرم داخل متکا پیدا کردم حالا امروز یه دعای دیگه داخل متکای شوهرم پیدا کردم مهر و محبت یه دختر که همکار شوهرم اسم اون دختر با مادرش و برای محبت شوهرم نوشته بودن
بعله باطل میکنه اما اگه دعا خوردنی بهش دادع باشه دیگه اونا باید جور دیگه باطل کرد
خودم کردم که لعنت بر خودم باد خداجونم قبول دارم تقصیر خودم هست و خودم خودمو بدبخت کردم اما خدایا اگه اندازه ذرات معلق تو هوا که قابل دیدن نیستن قبول داری اون هم در حقم بدی کرد ازش نگذر من حلالش نمیکنم
عزیزم ینی قفل گوشی شوهرتو نداری؟ قفل گوشی برای سرقته ، نه بین زن و مرد که . زن و شوهر باید قفل گوشی همو بدونن . اگه یکی مقاومت کرد ینی داره یه غلطایی میکنه
میشه یه صلوات برام بفرستید که منم دامنم سبز شه به فرزند سالم وصالح وعالم؟🥲
خودم کردم که لعنت بر خودم باد خداجونم قبول دارم تقصیر خودم هست و خودم خودمو بدبخت کردم اما خدایا اگه اندازه ذرات معلق تو هوا که قابل دیدن نیستن قبول داری اون هم در حقم بدی کرد ازش نگذر من حلالش نمیکنم
نمیدونم کی گذاشته آخه هم به شوهرم شک دارم هم به دختر
مردها دنبال این کارا کمتر میرن شوهرت اگه کسی رو دوست داره دعای مهر ومحبت نمیگیره ببین اون پتیاره چطور اومده تو خونت خونت روخالی نزار شوهرت هم به بهانه ماموریت خواست بره جایی بگو منم میام خلاصه با یه مشاور هم صحبت کن