2777
2789
عنوان

دعانویس

1367 بازدید | 138 پست

بچه ها حالم خیلی بد چند دوز پیش یه دعا جدایی من و همسرم داخل متکا پیدا کردم حالا امروز یه دعای دیگه داخل متکای شوهرم پیدا کردم مهر و محبت یه دختر که همکار شوهرم اسم اون دختر با مادرش و برای محبت شوهرم نوشته بودن

خسته ترینم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

همکارشوهرت چجوری به متکا دسترسی پیدا کرده؟؟؟؟

خودم کردم که لعنت بر خودم باد خداجونم قبول دارم تقصیر خودم هست و خودم خودمو بدبخت کردم اما خدایا اگه اندازه ذرات معلق تو هوا که قابل دیدن نیستن قبول داری اون هم در حقم بدی کرد ازش نگذر من حلالش نمیکنم

وا😐 مگه همکار همسرتون اومدن تو اتاق شما که بخوان دعا بزارن؟

اگه حس کردین نیاز به صحبت دارین و میخواین با کسی حرف بزنید رو من حساب کنید ، خوشحال میشم تو موقع غم و ناراحتی گوش شنواتون باشم ..🫂🦋
نمیدونم به خدا تنم داره میلرزه 

اره اومده بوده خونت دختره و با شوهرت در ارتباطه عزیزم نوشته که تورو طلاق بده اون بشه اصلیه نشون شوهرت بده

لطفا از پروفایلم شات نگیرید ممنونم🤍 متاهلم آقایون درخواست دوستی ندن

پس کی گذاشته

شاید کار یکی از فامیلاتونه که با اون خانوم هم در ارتباطه . اخه اون خانوم راهی نداشته به اتاق شما

اگه حس کردین نیاز به صحبت دارین و میخواین با کسی حرف بزنید رو من حساب کنید ، خوشحال میشم تو موقع غم و ناراحتی گوش شنواتون باشم ..🫂🦋
حتما اومد خونه من

یا خود شوهرت گذاشته یا همون حرفیه که خودتون میگید اومدع خونتون

خودم کردم که لعنت بر خودم باد خداجونم قبول دارم تقصیر خودم هست و خودم خودمو بدبخت کردم اما خدایا اگه اندازه ذرات معلق تو هوا که قابل دیدن نیستن قبول داری اون هم در حقم بدی کرد ازش نگذر من حلالش نمیکنم

اره اومده بوده خونت دختره و با شوهرت در ارتباطه عزیزم نوشته که تورو طلاق بده اون بشه اصلیه نشون شوهر ...

نمیشه تهمت زد ولی منم همین حسو میکنم وای🤦‍♀️

خدا لعنتشون کنه من شنیدم اینا رو باید قیچی کنی از چند جهت و   بندازی داخل اب روان

خیر نبین زندگی من و ۲ ماه جهنم کرده حالم خیلی بد با شوهرم همش میزنیم تو سر و کله هم

خسته ترینم
یا خود شوهرت گذاشته یا همون حرفیه که خودتون میگید اومدع خونتون

شوهرش گذاشته که از زنش متنفر شه و بره اونو بگیرخ؟امکان نداره

لطفا از پروفایلم شات نگیرید ممنونم🤍 متاهلم آقایون درخواست دوستی ندن

اره اومده بوده خونت دختره و با شوهرت در ارتباطه عزیزم نوشته که تورو طلاق بده اون بشه اصلیه نشون شوهر ...

اخه نوشته بود محبت شوهرم بیفته به دل دختر منم دور بشم شوهرم ازم متنفر بشه

خسته ترینم