2777
2789
عنوان

دعانویس

| مشاهده متن کامل بحث + 1367 بازدید | 138 پست

اسی مهمون غریبه مثلا از اشناها یا همکارای شوهرت دعوت نکردی کسیو خونتون؟

اگه حس کردین نیاز به صحبت دارین و میخواین با کسی حرف بزنید رو من حساب کنید ، خوشحال میشم تو موقع غم و ناراحتی گوش شنواتون باشم ..🫂🦋

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نمیشه تهمت زد ولی منم همین حسو میکنم وای🤦‍♀️

تهمتتت چیییییییی چقدر ساده باید باشی این فکرو کنی راحت تهمت بزن سخت برخورد کن زندگیته ها دوست دختر سابق بابای من با همین کلمه زندگی مارو جهنم کرد تا اینکه من ویساشونو پیدا کردم ب مامانم دادم هی میگفت تهمت نزن واگذار میکنم مادر فاکینگ تا اینکه ویسارو دادم فرار کرد طرف اومده خونتاااا

لطفا از پروفایلم شات نگیرید ممنونم🤍 متاهلم آقایون درخواست دوستی ندن

اخه نوشته بود محبت شوهرم بیفته به دل دختر منم دور بشم شوهرم ازم متنفر بشه

یعنی دختره عاشق شوهرت بشه؟

شوهرش گذاشته که از زنش متنفر شه و بره اونو بگیرخ؟امکان نداره

دعا قبلیش تنفر وسیاهی بین هر دوشون بود واسه جدایی هم اسم دونفر باید نوشته بشه که بینشون جدایی پیش بیاد اگه با همکارش رابطه داشته باشه شاید اینکارا بکنه

خودم کردم که لعنت بر خودم باد خداجونم قبول دارم تقصیر خودم هست و خودم خودمو بدبخت کردم اما خدایا اگه اندازه ذرات معلق تو هوا که قابل دیدن نیستن قبول داری اون هم در حقم بدی کرد ازش نگذر من حلالش نمیکنم

دعا قبلیش تنفر وسیاهی بین هر دوشون بود واسه جدایی هم اسم دونفر باید نوشته بشه که بینشون جدایی پیش بی ...

دقیقا هیچ مردی اینکارو نمیکنع اگ زنشو نخواد راحت یه بهانه جور میکنه

تهمتتت چیییییییی چقدر ساده باید باشی این فکرو کنی راحت تهمت بزن سخت برخورد کن زندگیته ها دوست دختر س ...

اخه ببین الان اون دعاهه هنوز باطل نشده خب نمیتونیم ذهن استارتر رو ببریم سمت اینکه از شوهرش متنفرشه و اون به خواستش برسه که

اگه حس کردین نیاز به صحبت دارین و میخواین با کسی حرف بزنید رو من حساب کنید ، خوشحال میشم تو موقع غم و ناراحتی گوش شنواتون باشم ..🫂🦋
دعا قبلیش تنفر وسیاهی بین هر دوشون بود واسه جدایی هم اسم دونفر باید نوشته بشه که بینشون جدایی پیش بی ...

دعای دوم این بود که محبت اون دختر بره تو دل شوهرم 

خسته ترینم

نکنه خانواده شوهرت مثه مادرشوهرت یا خواهر شوهرت اومدع گذاشته

خودم کردم که لعنت بر خودم باد خداجونم قبول دارم تقصیر خودم هست و خودم خودمو بدبخت کردم اما خدایا اگه اندازه ذرات معلق تو هوا که قابل دیدن نیستن قبول داری اون هم در حقم بدی کرد ازش نگذر من حلالش نمیکنم

نه شوهرم عاشق دختر بشه محبت اون دختر بره تو دل شوهرم

خب همینو میگم دیگه اومده خونتتت ببین سختتتتت برخورد کن خیلی سخت خیلی سختتتتت باطلی حتی شده شوهرتو ببندی رو همه زنا بکن ول نکن قضیع رو 

اخه کسی این دختررو نمیشناسه

پس برو تو کار شوهرت ببین ارتباطش با اون دختره چقدره...

دقیقا هیچ مردی اینکارو نمیکنع اگ زنشو نخواد راحت یه بهانه جور میکنه

راست میگی اینم حرفیه