بچه ها حالم خیلی بد چند دوز پیش یه دعا جدایی من و همسرم داخل متکا پیدا کردم حالا امروز یه دعای دیگه داخل متکای شوهرم پیدا کردم مهر و محبت یه دختر که همکار شوهرم اسم اون دختر با مادرش و برای محبت شوهرم نوشته بودن
تهمتتت چیییییییی چقدر ساده باید باشی این فکرو کنی راحت تهمت بزن سخت برخورد کن زندگیته ها دوست دختر سابق بابای من با همین کلمه زندگی مارو جهنم کرد تا اینکه من ویساشونو پیدا کردم ب مامانم دادم هی میگفت تهمت نزن واگذار میکنم مادر فاکینگ تا اینکه ویسارو دادم فرار کرد طرف اومده خونتاااا
شوهرش گذاشته که از زنش متنفر شه و بره اونو بگیرخ؟امکان نداره
دعا قبلیش تنفر وسیاهی بین هر دوشون بود واسه جدایی هم اسم دونفر باید نوشته بشه که بینشون جدایی پیش بیاد اگه با همکارش رابطه داشته باشه شاید اینکارا بکنه
خودم کردم که لعنت بر خودم باد خداجونم قبول دارم تقصیر خودم هست و خودم خودمو بدبخت کردم اما خدایا اگه اندازه ذرات معلق تو هوا که قابل دیدن نیستن قبول داری اون هم در حقم بدی کرد ازش نگذر من حلالش نمیکنم
نکنه خانواده شوهرت مثه مادرشوهرت یا خواهر شوهرت اومدع گذاشته
خودم کردم که لعنت بر خودم باد خداجونم قبول دارم تقصیر خودم هست و خودم خودمو بدبخت کردم اما خدایا اگه اندازه ذرات معلق تو هوا که قابل دیدن نیستن قبول داری اون هم در حقم بدی کرد ازش نگذر من حلالش نمیکنم
دقیقا هیچ مردی اینکارو نمیکنع اگ زنشو نخواد راحت یه بهانه جور میکنه
راست میگی اینم حرفیه