بچه ها حالم خیلی بد چند دوز پیش یه دعا جدایی من و همسرم داخل متکا پیدا کردم حالا امروز یه دعای دیگه داخل متکای شوهرم پیدا کردم مهر و محبت یه دختر که همکار شوهرم اسم اون دختر با مادرش و برای محبت شوهرم نوشته بودن
خب عزیزم میخاسته شما جدا بشین خودش با شوهرت ازدواج کنه
خودم کردم که لعنت بر خودم باد خداجونم قبول دارم تقصیر خودم هست و خودم خودمو بدبخت کردم اما خدایا اگه اندازه ذرات معلق تو هوا که قابل دیدن نیستن قبول داری اون هم در حقم بدی کرد ازش نگذر من حلالش نمیکنم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اخه ببین الان اون دعاهه هنوز باطل نشده خب نمیتونیم ذهن استارتر رو ببریم سمت اینکه از شوهرش متنفرشه و ...
متاسفانه الان باید بدبین باشع یه دخترو من میشناسم اومده بود پیش دوستم که موکل داره به دوستم گفت اینا باهم رابطع ج دارن؟ با زنش؟ دوستم گفت نه یکی بستتشون که مرده نتونه با زنش رابطع ج داشته باشع مرده میخواد اما نمیتونه اینم ذوق که اره خودم بستمشون 🙃بعد میگفت حالا رو من غیرتی یا اون گفت رو هردو دختره عصبی شد
اول به شوهرت نشون بده بگو این کیه دعا گرفته تو عاشقش بشی و بعد واسه جداییمون دعا گرفتع که از من دلزده بشی بگو کی اومده خونمون بعد میری باطل میکنه مثل بازجو ها رفتار نکن باهاش خودتو نگران نشون بده بعدش باطل کردی برو شوهرتو ببند دنبال دختره باش بخت اونم ببند