2777
2789
عنوان

دعانویس

| مشاهده متن کامل بحث + 1367 بازدید | 138 پست
اگه شوهرم لا دختر هم دست باشه

شوهرت همدست هم باشه تو باید بگی این کیه واسه زندگی من دعا گرفتع ما جداشیم با سیاست بگی میشه دو به هم زنی بینشون

لطفا از پروفایلم شات نگیرید ممنونم🤍 متاهلم آقایون درخواست دوستی ندن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خیر نبین الهی.یعنی شوهرم میدونه؟دومین دعا این بود ببین معنیش چی میشه محبت مهدی زاییده نسترن به سحر ...

الهی خدا جوابشو بده وبی نمیدونم شوهرت میدونه یا نه اما خب میخاسته محبت مهدی نسبت به سحر بیشتر بشه میخاسته شوهرت بیشتر بهش محبت کنه وسمتش بره

خودم کردم که لعنت بر خودم باد خداجونم قبول دارم تقصیر خودم هست و خودم خودمو بدبخت کردم اما خدایا اگه اندازه ذرات معلق تو هوا که قابل دیدن نیستن قبول داری اون هم در حقم بدی کرد ازش نگذر من حلالش نمیکنم

نه قفل داره

بلاخره تو اخلاق شوهرتو بهتر میدونی یجوری بحثو ببر سمت دختره ببین چجوری دربارش حرف میزنه

اگه حس کردین نیاز به صحبت دارین و میخواین با کسی حرف بزنید رو من حساب کنید ، خوشحال میشم تو موقع غم و ناراحتی گوش شنواتون باشم ..🫂🦋
الهی خدا جوابشو بده وبی نمیدونم شوهرت میدونه یا نه اما خب میخاسته محبت مهدی نسبت به سحر بیشتر بشه می ...

منم همین جوری معنی کردم حالم خیلی بده اشکام بند نمیاد چی کار کنم یه کاری کرده زندگیم جهنم شده به شدتی که شوهرم همش میاد میگه نسبت به زندگیم سردم یه جوریم تورو میبینم حالم بد میشه عصبی میشم ازت متنفر شدم

خسته ترینم

مستقیم درباره دختره بگی هیچوقت نمیاد بگه مثلا اره من باهاش بودم که. اول ببین مزه دهنش چیه بعد اگه دیدی به روی خودش نمیاره بگو ...

اگه حس کردین نیاز به صحبت دارین و میخواین با کسی حرف بزنید رو من حساب کنید ، خوشحال میشم تو موقع غم و ناراحتی گوش شنواتون باشم ..🫂🦋
بلاخره تو اخلاق شوهرتو بهتر میدونی یجوری بحثو ببر سمت دختره ببین چجوری دربارش حرف میزنه

اون روز در موردش حرف زدیم شوهرم گفت دختر فلان فلان شده خودش و هی میخواد بچسبونی به همه

خسته ترینم
منم همین جوری معنی کردم حالم خیلی بده اشکام بند نمیاد چی کار کنم یه کاری کرده زندگیم جهنم شده به شدت ...

خدا لعنتش کنه ی چیزای میدونم که اگه خواستی انجامش بدی واسه باطل شدن اما نمیتونم اینجا بگم میدونی که مخالفن آدمو تعلیق میکنن

خودم کردم که لعنت بر خودم باد خداجونم قبول دارم تقصیر خودم هست و خودم خودمو بدبخت کردم اما خدایا اگه اندازه ذرات معلق تو هوا که قابل دیدن نیستن قبول داری اون هم در حقم بدی کرد ازش نگذر من حلالش نمیکنم

اون روز در موردش حرف زدیم شوهرم گفت دختر فلان فلان شده خودش و هی میخواد بچسبونی به همه

خب ببیننننن بعد شوهرت چطور میتونه اونو اورده باشه خونت نمیشه اخه😐

اره 

دعا اثر کردع که شوهرت اینجوری شده فقط خداکنه دعا خوردنی به شوهرت نداده باشه که کارت سخت میشه