2777
2789
عنوان

دعانویس

| مشاهده متن کامل بحث + 1367 بازدید | 138 پست
الان دیدم راست میگی،شایدم دختره به نیت خیروخوبی برای شوهراستاتریه دعاگرفته گفته بذاربالشت برای فلان ...

عه اره اینم هست شوهرش متوجه نشده باشه چیه و این داستان پیش اومده😐😂🤝🏻

اگه حس کردین نیاز به صحبت دارین و میخواین با کسی حرف بزنید رو من حساب کنید ، خوشحال میشم تو موقع غم و ناراحتی گوش شنواتون باشم ..🫂🦋

بشین با شوهرت حرف بزن ‌ اولش بهش بگو میخوام باهات چندکلمه حرف جدی بزنم ‌ . سعی کن تی وی و گوشی رو دور کنید از هم و خاموش باشه ‌ تا به نتیجه برسید . 

ازش بپرس  از من راضی هستی؟ من چه خصوصیات بدی دارم و خوب . بعد بگو یه سوال دارم راستشو بگو . وقتی من نبودم کسی اومد اینجا؟ نه فقط اون روز . کلِ روزا. بعد بهش بگو که خیلی میترسم یه چیزی پیدا کردم .نمیدونم چیه . دستام میلرزه . بعد گریه کن . جوری سوال نکن که حس کنه داره باز جوایی میشه .یه سوال تو کردی .بگو حالا تو هم یه سوال ازم بپرس . دونه دونه

میشه یه صلوات برام بفرستید که منم دامنم سبز شه به فرزند سالم وصالح وعالم؟🥲 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

استاتردعارواگه ننداختی دوربه شوهرت نشون بده شایدبی خبریه چیزی بهش دادن گفتن بذارتوبالشت اخه مادرشوهره عوضیه منم همین کارو کرده بودبه شوهرم دعاداده بودگفته بودبذاربالشت واسه سردردت ولی بازنکن اثرش میره منم نمیدونستم یه بارکه باشوبازکردم بشورم دیدم لای پشماس درآوردم دور تادورشوچسب زده بودبعدبازکردم خوندم دیدم دهن منوشوهرموبسته

من همه پیامارو خوندم و برداشتم اینه شوهرت اون دختر و آورده خونه چند باری اونم دعا آورده گذاشته تو بالشت دعا ها رو نگهدار ببر پیش ی دعا نویس حرفه ای بگو باطل کنه شوهرتم قفل کن بخت اون ج.ن.ده خانومم ببند برای خودتونو دعای محبت بگیر بدون شوهرت جایی نرو شبا جایی نمون ب کسی اعتماد نکن بیشتر حواست ب شوهرت باشه بنظرم بهش هم نگو اصلا خودت بیوفت دنبال این کارا چون اون دعا الان اثر کرده شما از هم سرد شدید بعد شوهرت هم از اون دختره بد گفته احتمالا رایطشون سرد شده دختر دعا گرفته که محبتشون بیشتر شه 

می‌دونم که میشه ✨

من خودم سابقه داشتم ‌ جاریم مارو دعا کرده بود . چندبار . طلسم سیاه گرفته بود برام روانی . من چندتا دعای محبت گرفتم ولی جواب نداد . بعد با یکی راهنماییم کرد که انرژی منفی رو باید از خونه دور کنم . خیلی مراحل داشت . ولی راحت شدم . خداروهزاربار شکر . گوش شیطان کر

من همه پیامارو خوندم و برداشتم اینه شوهرت اون دختر و آورده خونه چند باری اونم دعا آورده گذاشته تو با ...

داخل دعا نوشته محبت شوهرم به دختر این یعنی چی؟

خسته ترینم
ن اشتباه نکن اگه اونجوری بود می‌نوشت محبت  سحر زایید خر به مهدی فلان فلان

اهان من فک کردم شوهرم رفته گرفته که محبت خودش بره به دل دختره پتیاره.حالم خیلی بد چی کار کنم همش زنگ میزنم به شوهرم یه جوری حرف میزنه همش احساس میکنم اون دختر پیشش دارم روانی میشم

خسته ترینم
به منم بگو انجام بدم

اول گفت هرچی دعا خودت گرفتی چه خوب چه بد . و هرچی دعا پیدا کردی تو خونه .بدون اینکه بازش کنی بنداز تو آب روان . مث جوب . ( اینایی که میگم مکان اجنست . باید بندازی دور یا اهدا کنی اگه نخوایش)بعد اگه گل خشک یا مصنوعی داری بنداز دور .داخل کمدو مرتب کن اگه لباسی داری که یه ساله نپوشیدی ،مثلا گفتی یه روزی استفادم  میشه . بده بره . 

مجسمه نزار تو خونت اصلا به خصوص خوک . رو عروسک خیلی اصرار داشت که نخر یا اگه زیاد داری بده بره . منم بچه دارم . ولی دادم رفت یکی رو نگه داشتم . گاهی براش ناس میخونم که اجنه نره داخلش . ظرف شکسته . لب پر . یا اسباب بازی شکسته رو بنداز بیرون.  یا بفروش . خونه رو تمیز کن . جارو بزن و گردیری کن . جاهایی که همیشه یادت میره .سعی کن موقع اذان حتما صدای تی وی زیاد باشه تو خونه بشنوی ازهرجا . کمتر آهنگ بزارین تو خونه ‌ عاشق آهنگن . وقتی میرید مهمونی یا مسافرت چهار کنج خونه داخل پیاله نمک بریز بزار یا سرکه بعد اومدی بریز دور . در نهایت سعی کن سوره یس زیاد بخونی و چندتا سوره دیگه . تو نت سورش هست سرچ کن سوره قران برای دفعه شیطان و اجنه . همینجوری بیکاری برا خودت بلند سوره ناس بخون .  من باورت نمیشه ۱۰ تا کیسه زباله بیشتر لوازم آنداختم بیرون یا بخشیدم یا فروختم .  این تابلو هست بهشمیگن چشم نذر . اونم داشتم انداختمرفت .