2777
2789
عنوان

دعانویس

| مشاهده متن کامل بحث + 1367 بازدید | 138 پست
چجوری؟

خوردنی را باید باطل السحر از دعا .نویس بگیره بهش بده بخورع تا دعاش باطل بشه

خودم کردم که لعنت بر خودم باد خداجونم قبول دارم تقصیر خودم هست و خودم خودمو بدبخت کردم اما خدایا اگه اندازه ذرات معلق تو هوا که قابل دیدن نیستن قبول داری اون هم در حقم بدی کرد ازش نگذر من حلالش نمیکنم

اهان من فک کردم شوهرم رفته گرفته که محبت خودش بره به دل دختره پتیاره.حالم خیلی بد چی کار کنم همش زنگ ...

تو اون پیاممو اصلا خوندی گفتم چیکار کنم الآنم برو وضو بگیر سوره یاسین بخون

می‌دونم که میشه ✨

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بعد اینارو مثلا موقعی انجام‌دادم که شورم سر کار بود . در طول یه هفته کم کم .که شک نکنه . هربارم ازم پرسید فلان چیز چی شد .گفتم پاره بود انداختم . یا شکسته بود انداختم ‌ یا خسته شده بودم ازش . می‌گفت باشع . شاید باورت نشه ولی وقتی روز آخر اومد خونه . یه نفس کشید گفت آخی چه حس خوبی دارم

میشه یه صلوات برام بفرستید که منم دامنم سبز شه به فرزند سالم وصالح وعالم؟🥲 

اها از عطاری کندور سوزوندنی بگیر بریز تو اسفند دود بده چها دور خونه . از پایین تا بالا ‌ ( منظورم خم شو قشنگ از کف خونه دود بده که دود خودش بره بالا ) صلوات بده براش . اگه صلوات دادی داخل حموم و دستشوایی دود نکن . 

ولی هیچ وقت سمت دعا نرو . هر کی هم این کارو کرد واگذار کن به خدا .  خدا دهنشو صاف میکنه.  نمازم که بخونی دیگه معجزه رو میبینی

میشه یه صلوات برام بفرستید که منم دامنم سبز شه به فرزند سالم وصالح وعالم؟🥲 
چطوری میشه بست؟

دعا نویس بلده اینطور دخترای زندگی خراب کنو باید بختشونو ببندی تا ابد سگم سمتشون نره کارما بدن حیونا البته واسه کسی که ظلمی ب طرف نکردع بگیرن جواب نمیده دعا برگشت و برعکس میشه

لطفا از پروفایلم شات نگیرید ممنونم🤍 متاهلم آقایون درخواست دوستی ندن

عزیزم علائم بسته شدن بخت چیه؟ من خواستکار زیاد داشتم همیشه ولی ازرواجم جور نمیشه

حتما نمیتونه بختت بستع شده باشه دوستم من بعد چهل خاستگار چهلو یکمی اوک شد دختر خیلی زیبایی هم بود علائمش اینه خاستگار میاد حالت بد میشع جیغ میزنی راجبت توهم میزنه خاستگار تورو خوب نمیبینه

به نظر شما ها چرا من همش خواب سگ و مار میبینم دور بر خودمو و خونم ؟!

یا عامل درونی و ترس ناخود اگاهته یا مشکل ماورایی داری

دعا نویس بلده اینطور دخترای زندگی خراب کنو باید بختشونو ببندی تا ابد سگم سمتشون نره کارما بدن حیونا ...

زودار ازدواج کنه خبر مرگش دست از سر شوهر من برداره

خسته ترینم
یا عامل درونی و ترس ناخود اگاهته یا مشکل ماورایی داری

قبلا نبوده یه مدته  ،میتونین بیشتر باز کنین مسئله رو اینقدر هم الکی امسال پریود میشم نامنظم و اذیتم و هر چی دکتر رفتم گفتن مشکلی نداری نمیدونیم ، همش هم خونم موش داره ( اینجا ها کسی موش نداره و بسیار عجیبه) و یه نخ بسیار پر گره هم پیدا کردم  نخ رو برا چی گره میزنن؟!

زودار ازدواج کنه خبر مرگش دست از سر شوهر من برداره

میخواد با شوهر تو ازدواج کنه😐ببندیش کلا هیچ مردی حتی شوهرتم سمتش نمیره

قبلا نبوده یه مدته  ،میتونین بیشتر باز کنین مسئله رو اینقدر هم الکی امسال پریود میشم نامنظم و ا ...

گره میتونه گره زندگیت باشه اما خب باز نمیشه اکتفا کرد سرکتاب بگیر