2777
2789
عنوان

دعانویس

| مشاهده متن کامل بحث + 1367 بازدید | 138 پست
باطل میکنه حالم بد از خونم میترسم 

بعله باطل میکنه اما اگه دعا خوردنی بهش دادع باشه دیگه اونا باید جور دیگه باطل کرد

خودم کردم که لعنت بر خودم باد خداجونم قبول دارم تقصیر خودم هست و خودم خودمو بدبخت کردم اما خدایا اگه اندازه ذرات معلق تو هوا که قابل دیدن نیستن قبول داری اون هم در حقم بدی کرد ازش نگذر من حلالش نمیکنم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم ینی قفل گوشی شوهرتو نداری؟ قفل گوشی برای سرقته ، نه بین زن و مرد که . زن و شوهر باید قفل گوشی همو بدونن . اگه یکی مقاومت کرد ینی داره یه غلطایی میکنه 

میشه یه صلوات برام بفرستید که منم دامنم سبز شه به فرزند سالم وصالح وعالم؟🥲 
میتونی یک کاغذ الکی بزاری جاش به روی خودت هم نیار بعد هم غلطمیکنن برن سر وسایل شخصی ات اصلا نزار کسی ...

نمیدونم کی گذاشته آخه هم به شوهرم شک دارم هم به دختر 

خسته ترینم
ب منم بگو

واسه اسی بعدش نوشتم بخون

خودم کردم که لعنت بر خودم باد خداجونم قبول دارم تقصیر خودم هست و خودم خودمو بدبخت کردم اما خدایا اگه اندازه ذرات معلق تو هوا که قابل دیدن نیستن قبول داری اون هم در حقم بدی کرد ازش نگذر من حلالش نمیکنم

اگه شوهرش بخواد دختره بیاد سمتش مینویسه محبت شوهرش بیوفته به دل شوهر استارتر نه برعکس که

الان دیدم راست میگی،شایدم دختره به نیت خیروخوبی برای شوهراستاتریه دعاگرفته گفته بذاربالشت برای فلان مشکلت ولی رفته یه دعاگرفته که به نفع خودش باشه

چه جوری شد یهو رفتی سمت پشتیا؟ اگه ببری پیش دعا نویس میگه بهت از طرف کی طلسم شدین . مشخصات میده و تو میتونی پیداش کنی

میشه یه صلوات برام بفرستید که منم دامنم سبز شه به فرزند سالم وصالح وعالم؟🥲 
منم میخام

واسه اسی نوشتم بخون

نوشته محبت مهدی به دختر

مگه نمیگی مهر دختره بیوفته به دل مهدی؟ 

اگه حس کردین نیاز به صحبت دارین و میخواین با کسی حرف بزنید رو من حساب کنید ، خوشحال میشم تو موقع غم و ناراحتی گوش شنواتون باشم ..🫂🦋
نمیدونم کی گذاشته آخه هم به شوهرم شک دارم هم به دختر 

مردها دنبال این کارا کمتر میرن شوهرت اگه کسی رو دوست داره دعای مهر و‌محبت نمیگیره ببین اون پتیاره چطور اومده تو خونت خونت رو‌خالی نزار شوهرت هم به بهانه ماموریت خواست بره جایی بگو منم میام خلاصه با یه مشاور هم صحبت کن