2777
2789
عنوان

دعانویس

| مشاهده متن کامل بحث + 1367 بازدید | 138 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اره درسن میگی انقد فکر و خیال کردم مغزم داره میترکه

شوهرت حتما باید درجریان قرار بگیره و اون باطل بشه ولی سعی کن اول ذهنیتت از خیانتشو پاک کنی بعد باهاش حرف بزنی که الکی تو عصبانیت تصمیم نگیری و حرفی نزنی که بعد پشیمون شی

اگه حس کردین نیاز به صحبت دارین و میخواین با کسی حرف بزنید رو من حساب کنید ، خوشحال میشم تو موقع غم و ناراحتی گوش شنواتون باشم ..🫂🦋
اخه نوشته بود محبت شوهرم بیفته به دل دختر منم دور بشم شوهرم ازم متنفر بشه

اسم خودتو مادرتو نوشته بود؟

ببین من رفته بودم چندسال پیش،پیشه یه دعانویس برای باطل سحرخیلی منتظرشدم ادمای مختلف دیدم وخیلی چیزافهمیدم یه خانومی اومده بودبرای شوهرش دعای محبت بگیره دعانویس یه دعانوشت گفت بذارتوبالشت شوهرت میادسمتت،امکانش هست که شوهرت بخواداون دختره بیادطرفش بخاطرهمینم بهت میگه ازت سردشدم 

اگه کارشوهرت باشه یعنی دختره بهش رو نمیده که رفته براش دعاگرفته

اسم خودتو مادرتو نوشته بود؟ ببین من رفته بودم چندسال پیش،پیشه یه دعانویس برای باطل سحرخیلی منتظرشدم ...

اگه شوهرش بخواد دختره بیاد سمتش مینویسه محبت شوهرش بیوفته به دل شوهر استارتر نه برعکس که

اگه حس کردین نیاز به صحبت دارین و میخواین با کسی حرف بزنید رو من حساب کنید ، خوشحال میشم تو موقع غم و ناراحتی گوش شنواتون باشم ..🫂🦋
اره پتیاره خانم

میگن جنها از نمک و سرکه فراری میشن بنداز تو نمک و سرکه بریز بزار اشغالی نماز شب بخون تو نماز شبت سوره ناس و فلق و ایت الکرسی بخون ، چهار قل بخون و صلوات بفرست از خدا بخواه نیروهای منفی رو ازت دور کنه 

پاکسازی هاله انجام بده یعنی اب نمک درست کن رو سرت تا تمام بدن بریز چند دقیقه بمونه بعد بشور 

صدقه بده من اینا رو بلد بودم 

اسم خودتو مادرتو نوشته بود؟ ببین من رفته بودم چندسال پیش،پیشه یه دعانویس برای باطل سحرخیلی منتظرشدم ...

خب چرا سیاهی و سردی مهدی و برای من گرفته

خسته ترینم
شاید سیاستش بوده اینجوری گفته

شاید🤦‍♀️ولی با عقل جور در نمیاد مرده بخواد زندگیو دو ماه برای خودش سخت کنه