از همین الان شروع کن نزار برا دم عید با یه بچه واقعا سخته
هرسال موقع تحویل سال منوشوهرمدعوامون میشه روز تحویل سال میره ارایشگاه بعد تحویل سال میاد😑منم توحموم میمونم نمیدونم چ حکایتیه😑😐الان میخام با برنامه برم جلو
هرسال موقع تحویل سال منوشوهرمدعوامون میشه روز تحویل سال میره ارایشگاه بعد تحویل سال میا ...
ببین از همین حالا شروع کن والا ما بدون بچه ام کلی سختمونه از کابینا شروع کن همه ظرفارو بشور بچین تو حال .بعد کابینتارو پاک کن تمیز کن این وسط گازو هم بشور کشو های یخچالو فریزر و همه رو بشور اینا ک گفتم روزی یکمشو انجام بده ی روز یا دوروز براچیدن همه چی وقت بزار فرشاتم بده فرش شویی و روزی ی تیکه از خونه رو برق بنداز
من فکر کنم جهان دیگری هم هست خدا بگو جهان دیگری داری🌏🖤
من هر سال اول از اتاق ها شروع مى كنم بعد اشپزخونه و بعد سرويس ها و در اخر سالن
من سوسک ریزه داریممیخام خالی کنم اشپزخوته رو کل وسایل ظرفا رو ببرم بزازم اتاق خواب سم کامن بزنم توکابینتا بعد دوسه رو بشورم بچینم واقعا دلم میخاد برای خونه ۴۰ متری مستاجری ۵ تا۶ تا نظافت کاربگیرم قشنگ بکوبوننش
من خونم کوچیک نیست ولی چون کابینت درست و حسابی و کمد دیواری نداره خیلی به هم ریز و شلوغ ... شوهرم ظاهر خونه اصلا براش مهم نیست هر چی تمیز همبکنم تغییر خاصی نمیکنه واسه همین دست و دلم نمیره به تمیزکاری
لطفا امضام و بخونید برای پسرم دعا کنید زبونش باز بشه حرف بزنه، شوهرم عاقل بشه، دعا کنید بتونم بدهی هامو بدم و زندگیم آرامش بگیرم واسه دخترم دعا کنید دعام کنید