2777
2789
عنوان

خونه تکونی کمک

180 بازدید | 26 پست

سلام شما از کی شرو میکنین  خیلی استرس دارم خودم تنهام با ی بچه دوساله  هیچکیوندارم کمکم کنه خونمونم اپارتمانیه نمیشه شستش . دلم پیخاد گازو یخچالو اب بریزم راحت بشورم  هیچجایی نی بشورمش  ۴ ساله تواین خونم چجور تمیز کنم  حس میکنم فقط با ابو وایتکس تمیزمیشن .   ازکجا شرو کنم میخام اساسی تمیزبشه 😑

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هرسال  موقع هفت سین درحال لباس شستتم الان میخام ازالان شروکنم ب تمیزی و اساسی تمیز بشه ولی دستو ...

چرا بدون آب و وایتکسه

من یک دختر به ظاهر مغرورم .........میخاستم اسم کاربریم خانم گل باشه.........اشتباه تایپی شد  
از همین الان شروع کن نزار برا دم عید با یه بچه واقعا سخته 

هرسال موقع تحویل سال منوشوهرم‌دعوامون میشه روز تحویل سال میره ارایشگاه  بعد تحویل سال میاد😑منم توحموم میمونم نمیدونم چ حکایتیه😑😐الان میخام با برنامه برم جلو

من شروع کردم البته ک هر ماه خونه تکونی میکنم میخوام بدم فرشامو بشوره دارم تمیز میکنم سوسک از همسایه ها افتادع تو خونم نمیدونم چ کنم

هیچکس از فرداش خبر نداره! چرا غمگینی چرا نگرانی شاید قراره فردا همه چیز درست شه!
هرسال موقع تحویل سال منوشوهرم‌دعوامون میشه روز تحویل سال میره ارایشگاه  بعد تحویل سال میا ...

ببین از همین حالا شروع کن والا ما بدون بچه ام کلی سختمونه از کابینا شروع کن همه ظرفارو بشور بچین تو حال .بعد کابینتارو پاک کن تمیز کن این وسط گازو هم بشور کشو های یخچالو فریزر و همه رو بشور اینا ک گفتم روزی یکمشو انجام بده ی روز یا دوروز براچیدن همه چی وقت بزار فرشاتم بده فرش شویی و روزی ی تیکه از خونه رو برق بنداز

من فکر کنم جهان دیگری هم هست                                                                 خدا بگو جهان دیگری داری🌏🖤
من هر سال اول از اتاق ها شروع مى كنم بعد اشپزخونه و بعد سرويس ها و در اخر سالن 

من  سوسک ریزه داریم‌میخام خالی کنم اشپزخوته رو کل وسایل ظرفا رو ببرم بزازم اتاق خواب سم کامن بزنم توکابینتا بعد دوسه رو بشورم بچینم واقعا دلم میخاد برای خونه ۴۰ متری مستاجری ۵ تا۶ تا نظافت کاربگیرم قشنگ بکوبوننش

من خونم کوچیک نیست ولی چون کابینت درست و حسابی و کمد دیواری نداره خیلی به هم ریز و شلوغ ... شوهرم ظاهر خونه اصلا براش مهم نیست هر چی تمیز هم‌بکنم تغییر خاصی نمیکنه واسه همین دست و دلم نمیره به تمیزکاری 

لطفا امضام و بخونید برای پسرم دعا کنید زبونش باز بشه حرف بزنه،   شوهرم عاقل بشه،  دعا کنید بتونم بدهی هامو بدم و زندگیم آرامش بگیرم واسه دخترم دعا کنید دعام کنید 
 اب بریزم میره طبقه پایین خونمون خیلی افتصاحه نمیشه شست چیزی الان گفتن حیاط خلوتم بشورم اب میره ...

حالا خیلی سخت نگیر

من یک دختر به ظاهر مغرورم .........میخاستم اسم کاربریم خانم گل باشه.........اشتباه تایپی شد  
من شروع کردم البته ک هر ماه خونه تکونی میکنم میخوام بدم فرشامو بشوره دارم تمیز میکنم سوسک از همسایه ...

منم سوسک ریزداریم گفتم اشپزخونه طرفاشو ببرم تواتاق بعد کامن بزنم تابمیرن بعد طرفاروبشورم بچینم کاش شرشون کم بشه