2777
2789
عنوان

خونه تکونی کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 180 بازدید | 26 پست
من  سوسک ریزه داریم‌میخام خالی کنم اشپزخوته رو کل وسایل ظرفا رو ببرم بزازم اتاق خواب سم کامن بز ...

منم میخواستم سم‌بپاچم اما بچه ۳ماهه دارم‌سختمه بعدم دوباره از بیرون میاد راهرو پره سوسکه

هیچکس از فرداش خبر نداره! چرا غمگینی چرا نگرانی شاید قراره فردا همه چیز درست شه!
ببین از همین حالا شروع کن والا ما بدون بچه ام کلی سختمونه از کابینا شروع کن همه ظرفارو بشور بچین تو ...

مشکل اینه گازو نمیتونم بشورم اب میره پایین ارزومه بااب بشورمش

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من خونم کوچیک نیست ولی چون کابینت درست و حسابی و کمد دیواری نداره خیلی به هم ریز و شلوغ ... شوهرم ظا ...

دقیقا منم بخدا ولی اگ خونه خودتع ازاین برچسبای کابینت بگیر ارزونن خیلی متری ۲۰ واقعا قشنگن

مشکل اینه گازو نمیتونم بشورم اب میره پایین ارزومه بااب بشورمش

طوری نیس من دوساله عروسی کردم هنوز گازو نشستم ‌‌.با اسپری سیف یا نانو نانو خیلی قوی تره برا چربی های زیاد قشنگ بیفت ب جونش و بساب 

من فکر کنم جهان دیگری هم هست                                                                 خدا بگو جهان دیگری داری🌏🖤
دقیقا منم بخدا ولی اگ خونه خودتع ازاین برچسبای کابینت بگیر ارزونن خیلی متری ۲۰ واقعا قشنگن

خونه خودم اگه بشه امسال بگیرم یه تغییری بدم تو خونه 

لطفا امضام و بخونید برای پسرم دعا کنید زبونش باز بشه حرف بزنه،   شوهرم عاقل بشه،  دعا کنید بتونم بدهی هامو بدم و زندگیم آرامش بگیرم واسه دخترم دعا کنید دعام کنید 
منم میخواستم سم‌بپاچم اما بچه ۳ماهه دارم‌سختمه بعدم دوباره از بیرون میاد راهرو پره سوسکه

ببین تمام سوزاخارو کیپ کن بعد سم کامن اصل بگیر با پماد سوسک کش بوندارن  درجامیکشن منم باید امتحان کنم

من  سوسک ریزه داریم‌میخام خالی کنم اشپزخوته رو کل وسایل ظرفا رو ببرم بزازم اتاق خواب سم کامن بز ...

ان شاءالله خونه خودت ميرى به زودى 

لطفا پروفايل منو كپى نكنيد،پروفايل مثل شناسنامه هر فرديه ،…😅
یعنی چی چرکوعه فرار می‌کنه ؟ یه عکس از خونت بزار راهنمایی کنیم

میترسم اشنا ببیته والا ببین کوچیکه وسایلام کهنن وخفس خیلی باید یکم وسیله عوض ‌کنم  بتونم قشنگش کنم وسایل ک خوب باشه خونه قشنگ‌میشه و دلباز

[QUOTE=324786544]میترسم اشنا ببیته والا ببین کوچیکه وسایلام کهنن وخفس خیلی باید یکم وسیله عوض ‌کنم  بتونم قشنگش ...[/QUOاصلا واسه خونت دکور و وسایل اضافه وخرت وپرت نخر تا رفتی خونه خودت.سعی کن همون پرده ساده اگه داری رنگش روشن باشه . زیاد اسباب بازی نگیر فعلا چون جات تنگه سعی کن زود زود خونه رو مرتب کنی انباشته نشه.خودت خانمی می‌دونی این چیزا رو.لباسای اضافی خودتون و بده بیرون اگه نمیپوشی.هرچس خونه خلوت تر دلبازتره .آرامش بیشتر .