2777
2789
عنوان

با نمره ۱۷.۵ تجربی میتونم برم؟

3641 بازدید | 47 پست

سلام.

امسال هفتمم بعد علومم ۱۷.۵ شده. 

بقیه سال ها اگه باز ۱۷ بشم چی تجربی میزارن برم یا باید حداقل سال های دیگه بیشتر بشه؟

خیلی تمرین کردم برای امتحان اما هیچ🥲🧸

یادش بخیر چقدر استرس داشتم سر این 

خوبه بابا سعی کن به ۱۹ و ۱۸ برسونی

من دهن ندارم 😢                                                                                                  چون سرویس شده برای نام کاربریم 🙃😂خیلیا می‌پرسن چرا اسم کاربریت اینه یک چون میخواستم یه چیزی باشه که وقتی نگاش می‌کنی یکم بخندی حتی در حد یه لبخند ساده و دو یکی کنارم بود و💨منم از اون الهام گرفتم ❤️ میشه برای حاجم یه صلوات بفرستی🌟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وقتی هفتم ۱۷ و نیم بشی سالهای دیگه احتمال اینکه ۱۷ بشی پایینه چون هفته از همه اسون تره خودت هم میدونی هر سال درس ها سخت تر میشه 

من تا جایی که چند وقت پیش سرچ کردم حداقل معدل باید علومت ۱۴ باشه ریاضی ۱۳ نمیدونم حالا چقدر درسته چقدر غلط

میاری گل

سال ها خودتو عذاب میدی ‏تا در نگاه دیگران بالا بری ‏بعد که همین دیگران رو از نزدیک میشناسی ‏میفهمی که چه قدر به خودت ظلم کردی ‏و به خاطر کسانی خودتو رنج دادی ‏که خودشون پر از عیب و ایراد و کمبودن ‏لطفا خودتو زندگی کن و به خاطر خودت تلاش کن تا شرمنده خودت نشی

نمره هر سه سالحساب میشه نمره سال نهم ضرب در سه میشه فکر کنم باید جمع نمره هات بشه ۶۰ مثلا اگه هفتم صفر بیاری هشتم صفر بیاری نهم ۲۰ بیاری چون ضربدر سه میشه ۶۰ میشه و شانس ورود به رشته رو داری 

نمره قبولی ۱۴هستش بستگی به شهرتون داره اگه دانش آموز کم باشه ترازا خیلی بالا هستش بعدم ملاکشون از بیسته به ترتیب اول بیست هارو ور میدارم بعد ۱۹ بعد ۱۸ اینجوریه اگه جمعیت بالاس که راحت میتونی بعدم تلاش کن برا خردادت میتونی قبول بشی معدلتو ببر بالا 

اول و خیلی مونده هنوز.دختر من نهمه ما هم تجربی و انسانی مد نظرمون بود ولی در نهایت روی انسانی به توافق رسیدیم.تجربی هم سخته هم احتمال قبولی تو دانشگاه خیلی کمه.هم رشته های دانشگاهیش به شرط قبولی شرایط کاری طاقت فرسا و فرسایشی دارن.شما هم تحقیق کنی می فهمی.

نمره قبولی ۱۴هستش بستگی به شهرتون داره اگه دانش آموز کم باشه ترازا خیلی بالا هستش بعدم ملاکشون از بی ...

کاملا درسته.این که میگن نمره ۱۳ و ۱۴ مال جاهاییه که ظرفیت تکمیل نمیشه اما رشته ی تجربی اینقدر خواهان داره که تو شهر ما فکر کنم زیر ۱۹ نهایت۱۸/۵نمیارن تجربی  

سلام

عزیزم اگه نمره علوم و ریاضیت بالای ۱۴باشه هرسه سال قبول میشی نگران نباش 

البته الف و ب داره 

اگه معدل بالا باشه و الف بیاری هرمدرسه ایی بری قبولت میکنن ولی اگه درحد همون ۱۴اینا باشی میشه ب که باید بری مدرسه های ضعیف تر و یکم قبول کردنشون سخته اما سیستم قبول میکنه و شدنیه 

اها مرسی

اخه صفر بیاری که مردودی عزیز من تقریبا سعی کن از 15پایین تر نشی واینکه اگه میدونی واقعا علاقه ای به این رشته نداری خانوادت رو قانع کن که دوست نداری تو این رشته درس بخونی

🖤🖤🖤🖤🖤