2777
2789
عنوان

با نمره ۱۷.۵ تجربی میتونم برم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3642 بازدید | 47 پست
وای چرا یه دفعه از تجربی به طراحی دوخت اون هم با این معدل خوب؟؟حداقل انسانی یا ریاضی میرفت. پرستاری ...

گفت نمیرم به انسانی علاقه ندارم

ولی الان وقتی ۱۰ تا طرح بهشون یکجا میدن خسته میشه میگه میرم انسانی 

الان که دیگه نمیشه رفت تجربی فکر کنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه چیز دیگه اینکه تو دفترچه استخدامی وزارت بهداشت ۱۴۰۲ خیلی روانشناس میگرفتن از خیلی از رشته های تجر ...

بله ولی رشته انسانی خوبه حتی اگه دبیریم بره حداقل ماهی ۱۵ . ۲۰ تومن داره با شرایط عالی سه بار در هفته که اگه مدارس دیگه قبول کنند 

گفت نمیرم به انسانی علاقه ندارم ولی الان وقتی ۱۰ تا طرح بهشون یکجا میدن خسته میشه میگه میرم انسانی& ...

اتفاقا علاقه به تجربی داره رشته ی روانشناسی بیشتر درسهاش به تجربی مربوطه.من خودم دیپلم تجربی بودم با کنکور انسانی روانشناسی خوندم.روانشناسی برای تجربی ها کاملا قانع کننده ست.خیلی از درسهاش به مباحث پزشکی  شبیهه.  

دقیقا.دردسر بیمارستان و بیمار وشیفت شب هم نداره 

اره واقعا خوبه تازه دوره تحصیل فرهنگیان ماهی هشت تومن هم حقوق داره موقع درس خوندن ولی من خودم زورمه فک کن دوازده سال خودتو پاره کنی بری از مدرسه کنکور که دیگه....در جریان هستیدبعد بری دانشگاه تموم اون چیزایی که یاد گرفتی تو اون دوازده ساله از اول یادت بدن زوره😬😬😂😂

بخدا چقدر دلم سوخت براش خیلی تلاش کرده بود  از لجش رفت طراحی دوخت

بهترین کارو کرد که رفته طراحی دوخت 

چون رشته ایی که شغلش حتمیه 

ولی اوضاع تجربی خیلی داغونه فشار عصبی و روحی خیلی بالان 

ار همه مهم تر کنکورش روز به روز سخت تر شده قبولی توش خیلییییی سخته

بهترین کارو کرد که رفته طراحی دوخت  چون رشته ایی که شغلش حتمیه  ولی اوضاع تجربی خیلی داغ ...

خدا کنه بمونه تو این رشته اینقدر امسال هزینه کردیم براش ولی یه روزای که طرح زیاد بهشون میدن یا یه دوخت سخت خسته میشه میگه عوضش میکنم

الان شما چه رشته ای خوندین؟

هنوز نرفتم در آستانه انتخاب رشته تشریف دارم و بدبختی😂😂😂

خیلی میخام تجربی و ولی آینده ندارع الان دختر خالم دهم انسانیه میگه توام که حفظیت خوبه بیا انسانی وکالت بخونیم باهم دفتر بزنیم موندم چو کنم

تجربیو بخاطر پرستاریش دوست داشت فقط

من دانشجوی پرستاری بودم.سال اول که کنکور دادم دانشگاه آزاد قبول شدم بعد از ۲ ترم انصراف دادم با روحیاتم سازگاری نداشت.اما اگه عقل و تجربه ی حالا رو داشتم هرگز رهاش نمی کردم چون اینقدر استعداد درسیم خوب بود که قطعا ارشد قبول میشدم و پیشرفت میکردم تو کارم.

خدا کنه بمونه تو این رشته اینقدر امسال هزینه کردیم براش ولی یه روزای که طرح زیاد بهشون میدن یا یه دو ...

بگو بهترین رشته تواین دوره رشته های فنی و کاردانش هست 

چون یه حرفه رو یاد میگیری و زود میتونی کاسبی خودتو راه بندازی اینکه دستات خسته بشه و بدونی تهش یه حرفه ایی بلدی 

خیلی بهتر از اینکه کلی زجر بکشی درس بخونی و تهش هیچ به هیچ 

ای کاش منم رفته بودم رشته های فنی و کار دانش

هنوز نرفتم در آستانه انتخاب رشته تشریف دارم و بدبختی😂😂😂 خیلی میخام تجربی و ولی آینده ندارع الان ...

من اگه بدونم دخترم میتونه رتبه ی خوبی بیاره تو کنکور مثلا زیر ۳هزار بدون شک میفرستمش تجربی اما شما دهه هشتادی ها از جمله دختر خودم حال و حوصله ی درس خوندن رو ندارین.